Jump to content

danietester12

danietester12

Member Since 17 May 2008
Offline Last Active May 23 2012 04:59 PM
-----

Topics I've Started

Terratec DT USB XS Diversity

27 December 2009 - 06:04 PM

Hi everyone
I'm trying to get my Terratec DT USB XS Diversity (DVB-T stick) working.
Are there any kext or something to do that? I'm using Snow Leopard.
Can anybody help me? :(

Time Machine problem!

25 December 2009 - 12:55 PM

Hi there,
I've got a problem with my Time Machine. I get a kernel panic, while backup my system.
I checked the Time Machine Volume with Disk Utility, but it said: The volume Time Machine appears
to be OK.I'm using Snow Leopard 10.6.0 (Vanilla). Can anybody help?

SnowOSX: "Still waiting for root device"

24 December 2009 - 12:12 PM

Hi there,
I've got a problem with the SnowOSX Universal CD (v3.5).
  • I boot the CD.
  • I typed F8, then -v
  • It said a few minutes later : Still waiting for root device
Did I made a mistake?
My PC:
Intel Core 2 Duo E4300
Gigabyte GA-965P-DS3
ATI Radeon HD3450
2x S-ATA HDD-drive (AHCI)
1x IDE DVD-drive

Can anybody help me?

ATI Radeon HD3450 with Snow Leopard

18 December 2009 - 05:30 PM

Hi there,
had anyone tried to use the Ati Radeon HD3450 (not Mobility) on Mac OS X Snow Leopard (vanilla)?
Do I need any kexts?
Please help!!
:(

Mac OS X Snow Leopard - Kernel Panic!

11 December 2009 - 02:44 PM

Hi there!
I'm trying to install Mac OS X Snow leopard (Vanilla kernel) on my PC. I'm using a Boot CD (x86Darwin), but when I start the setup, it said (after 2-3 min) :
panic(cpu 0 caller 0x001A9C68): Kernel trap at 0x4fcda76f, type 14=page fault, registers: (...)
Backtrace (CPU 0), Frame : Return Address (4 potential args on stack)
(...)
dependency: com.apple.iokit.IOSMBusFamily(1.1)@0x4ffb3000
dependency: com.apple.iokit.IOACPIFamily(1.2.0)@0x4fc70000
dependency: com.apple.driver.AppleACPIPlatform(1.2.4)@0x4fcbf000
(...)
My PC:
  • Intel Core 2 Duo E4300
  • ATI Radeon X1650
  • Network card: Marvell Yukon 88E8056
  • My IDE DVD-Drive: LG GSA-H20L
  • My S-ATA hard drives work as AHCI mode
Please help me!

....and my Mainboard is: Gigabyte GA-965P-DS3
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy