Jump to content

supermx3

supermx3

Member Since 05 May 2008
Offline Last Active Dec 04 2011 03:28 AM
-----

Topics I've Started

EP45-UD3P S3 sleep issues

27 February 2010 - 09:45 PM

The machine in my sig wont wake from S3 sleep at any FSB over 357, this mobo is listed as able to do 400(1600). I have laxed out timings, added volts and slowed the cpu to near stock speed at 400 FSB. Nothing makes it work. I get the Gigabyte reboot loop where it comes on, then goes off then comes back on till i unplug it and let the voltage drain from the system. Anyone have any clues or hints as to whats going on here?

Also not overclocking the memory, just want the stock speed. Everything is stable overclocked, just no sleep.

SL wont boot without -f

13 November 2009 - 05:20 AM

I have installed SL on the mach listed in my sig. Have everything working great, sleep, restart, shutdown, 5.1 audio the only thing im having issues with is booting. If i boot without -f it gets to where it looks for the boot drive, finds it then says something about my firewire then hangs. If i boot with -f it boots fine. Anyone got any ideas whats going on here?

Acer laptop and applehpet.kext

05 July 2009 - 08:57 AM

I have osx on my GFs laptop. Everything works great except sleep. If i have the applehpet.kext installed it will sleep perfect everytime but on shut down or restart it hangs even with openhaltrestart, without applehpet.kext it restarts fine but will not sleep, any ideas here guys?

Bootloader issue

21 June 2009 - 12:26 AM

Im having an issue with my GFs laptop i have never had before. The mach has been running OSX86 fine for months and today it just stopped booting. The bootloader comes up and i tell it to boot and thing, it doesnt even do the time out anymore, anyone got any ideas whats going on here before i have to reload it? Its running Chameleon 2.0 and has since it came out.

Broadcom BCM4328 from a dell

02 June 2009 - 09:27 AM

I have a Acer laptop with a BCM4328 that was pulled from a random dell (got machine from my buddy to give to girlfriend) only issues i am having is super poor performance. When i connect to her or my G network it will start ok on the internet and within 30 seconds will slow to way less than dial up speeds. When i connect it to my N network it usually moves 2.2MB/sec or so, any ideas what the issue is here? Also the card will not wake up from sleep, this is not a big an issue as the one above but if anyone knows anything about this that would be great too.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy