Jump to content

Kiphaas7

Kiphaas7

Member Since 29 Jan 2006
Offline Last Active Dec 14 2014 10:41 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Asus P5B thread

16 April 2007 - 06:20 PM

I used jas 10.4.8 amd/intel sse2/sse3 with v1p and diskutil patches on my p5b deluxe.

Hnts and tips for others:
  • sata HD on ich8r (if you don't know which one, go for #1)
  • install via sata dvd-rom on jmicron
  • After installing osx under ACHI, I could set my bios to compatible (NOT enhanced!) ide, so that my xp install works again. OSX likes compatible IDE, but not enhanced IDE.
  • I only needed audio output, so I used the first package in this topic.
  • I only needed 1 networkport, the bottom one, and this package makes it work.
xbench scores showed that my ich8r was working slow, so modifiying the following files should give you a faster working harddisk under OSX, my xbench for JUST my harddisk went from 5 to 80(!!!!!):

Edit /System/Library/Extensions/AppleAHCIPort.kext/Contents/Info.plist with proper IOPCIPrimaryMatch values:
add the following values (see also second post in this thread, but with the following IOPCI values):

0x28208086 0x2825086 0x28248086 0x2363197B



Edit /System/Library/Extensions/APPLEVIAATA.kext/Contents/Info.plist with above IOPCIPrimaryMatch values.
See also the following post:
http://forum.insanel...showtopic=48315


That's what I used to get my shnizzle working, the only thing that I have yet to try is burning a cd/dvd under osx. I personally dont need wifi.

If my comments are too hard for you to understand, or if they simply dont work, try the following:
http://forum.insanel...showtopic=32426

Hope that helps.

In Topic: Does Titan also supports OpenGL

22 November 2006 - 09:37 PM

where i can find a more detail insruction to install Titan driver? the one i found in Omini's site is too hard for me. I'm such a noon.


Best answer is that if it's too hard don't try it yet untill you understand what you should do.

It's not rocketscience though.....

In Topic: Stack fault with: JaS.10.4.8.Intel.SSE3.Only.Install.DVD.iso

15 November 2006 - 12:49 AM

Guys read what he says. The stack fault is purely caused by the kernel, since replacing the kernel with a newer one fixes it. No reason to keep adding "I get the stack error too".

reseed or no reseed 10.4.8 it doesn't make a difference. Untill you drop in the new kernel, you will get a stack fault.

Well guys, did a lot of research about this problem... since I'm having the same problems.

Replacing the kernel in the ISO in fact fixes the stack error (reboot thing), but we all get the "Still waiting for root device" error !!!

It seems after talking with semthex and othe people in IRC that the error is located in the SMBIOS kext file. At the moment the only fix is installing and older osX version and the upgrade and patch it, but it's very painfull to do this.

I found in the DVD the mkext file that stores the DVD Boot system files and replaced there the SMBIOS with a modified one... but still no luck at the moment. Will keep you informed guys...

Oh, by the way I have a P4 SS3 capable so it's not an AMD problem.
A.

In Topic: Stack fault with: JaS.10.4.8.Intel.SSE3.Only.Install.DVD.iso

09 November 2006 - 08:06 PM

Even the new jas reseed dvd still uses an "old" semthex kernel. From that one it is known to have this bug in vmware. Dropping the new kernel in indeed solves the stack error, but I too don't know how to get further.

(old in the sense that it has the vmware bug)

In Topic: ASUS P5B + E6400 & JaS 10.4.8 ReLoaded

09 November 2006 - 07:56 PM

Because this is about 10.4.8? :)

Why start one more thread on the P5B?? Doesn't it make sense to keep all the info in one thread?? Makes it so much easier to keep up and we don't need to "re-invent the wheel" all the time.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy