Jump to content

sunlite

sunlite

Member Since 12 Mar 2008
Offline Last Active Feb 08 2013 03:38 PM
-----

Topics I've Started

Installing Lion on GA-Z77N-Wifi with Asus GT 640

08 February 2013 - 03:40 PM

Hi everybody,

I got a little problem running Mountain Lion on my system. I first bought Mountain Lion and tried it with #####. But after installation the only thing I got was the Apple logo with the loading circle underneath. Starting with -v mode tells me, that something went wrong with the Bluetooth.


USBF: 14.146 AppleUSBEHC I [0xffffff8012c5b000]:: Found a transaction past the completion deadline on bus 0x1a, timing out! (Addr: 6, EP:2)
**** [AppleBluetoothHCIControllerUSBTransport][ConfigurePM] -- ERROR -- waited 30 seconds and still did not get the commandWakeup() notification -- this = 0xffffff80128e7000 ****
[IOBluetoothHCIController::setConfigState] calling registerService


Therefore I tried it using iAtkos ML2 and some different methods but exact the same error appeared again and again.

Is there any possibility to turn of Bluetooth or get it running somehow?

---

My system specs:

Gigabyte GA-Z77N-Wifi
SanDisk Extreme 120 GB
Corsair Vengeance 8 GB
Asus GT 640 Grapic card
Intel Core i7 3770

> I read an article about these specs and it shoud be perfect for using Mac on it. Maybe I need to change some things inside the BIOS. But there is nothing like an option of turning off the Bluetooth.


Thanks a lot for your help ...
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy