Jump to content

nekonoko

nekonoko

Member Since 21 Feb 2008
Offline Last Active Aug 20 2016 02:17 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Clover General discussion

05 April 2016 - 05:18 PM

and all others....

 

Resolved in 3409.

The reason is new PcRTC introduced in EDK2. I replaced it with one already existing in Clover folder with some updates.

 

3411 installed and working great now, thanks!

In Topic: Clover General discussion

01 April 2016 - 09:58 AM

 

Can you please test with this debug version of Clover? I expected same black screen when you launch OS and two new lines in the debug.log.

Thank you in advance.

 

Just ran it - looks like it added one new line -


13:364  0:003  ::pointers DFB8D000 DFB0E000

In Topic: Clover General discussion

30 March 2016 - 09:19 PM

no hfs filesystem driver?

 

I haven't added or deleted anything. This system works perfectly when I reinstall 3368.

In Topic: Clover General discussion

30 March 2016 - 09:09 PM

What files do you have in /EFI/CLOVER/drivers64/ ? I think this is not UEFI boot.

 

Can you make preboot.log? debug.log?

 

Here's what I have:

 

Konata:~ neko$ ls -l /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/drivers64 

total 51

-rwxrwxrwx  1 neko  staff  18816 Mar 30 07:46 FSInject-64.efi

-rwxrwxrwx  1 neko  staff   6976 Mar 30 07:46 UsbMouseDxe-64.efi

In Topic: Clover General discussion

30 March 2016 - 08:17 PM

Well, nevermind then... I'm out of ideas.

 

Well it very well could be processor related. i7-980X is based on the Westmere micro-architecture, and alexanderq seems to have a i3-540 which is also Westmere micro-architecture. Might just be coincidence though.

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy