Jump to content

tonygoodchild

tonygoodchild

Member Since 20 Feb 2008
Offline Last Active Jun 27 2013 08:29 AM
-----

Topics I've Started

Installed Niresh ok, now black screen at boot

17 June 2013 - 08:04 PM

Hi All, I have made a few hackintosh machines previously running SL & ML but am getting stuck now trying to do it on a Compq CQ56-104SA.

 

This is a bit more of a challenge due to the spec of it I think:

2.3 GHz AMD V-Series Processor V140

ATI Mobility Radeon HD 4250 Graphics

 

So from my Macbook I downloaded made a USB key image of Niresh 10.8.2.

I booted that using the AMD kernel and installed it... and it got to the end, then I rebooted but all I am getting is a black screen.

 

I am having to use GraphicsEnabler=No otherwise I get an error:

Memory allocation error! Addr:0xdeadbeef, Size: 0x0, File ati.c Line: 1619

This is a non recoverable error! System HALTED!!!

 

 

 

I am now trying to boot using these flags: GraphicsEnabler=No cpus=1 -x

 

This will show a brief text display about a bootstrap patch and then the screen goes black.

 

The machine is still doing things as I can hear the hard disk running, then after a while it starts to stop and start the disk a bit more and then the fans increase so I think it is still loading and running things just not showing anything on the screen.

 

Does anyone have any ideas I can try? Obviously the screen was working fine through the installation.

 

Thanks!

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy