Jump to content

gorki75

gorki75

Member Since 12 Jan 2008
Offline Last Active Oct 10 2016 06:49 PM
-----

#2283504 (Solucionado) Problemas de Red

Posted by camillionario on 23 September 2016 - 07:14 PM

me alegro por ti gorki75,, en cuanto al sonido utiliza el kext que aparece dentro de la carpeta del mismo nombre que se llama AppleALC.kext ponlo en E/C/K/10.11 ò  10.12 para sierra y dentro del config plist en la seccion Device, Audio selecciona el Layout que tengas configurado en tu DSDT o SSDT.  Si no tuvieras SSDT configurado tienes que coger el que esta dentro de la carpeta  patched  (se llama SSDT-Audio) y ponlo  en E/C/A/patched, reinicias y pruebas. Y si el post y la carpeta son los que he utilizado para la instalacion.

#2244965 macOS Sierra USB boots to white screen

Posted by arcade33 on 21 June 2016 - 02:11 PM

I post in this section cause I didnt see a dedicated Sierra section. Please move if it is the wrong section.  Any idea why when I boot into the USB it's a white screen with a spinning wheel and when I click it disappears forcing me to restart my PC? I put in the required files onto the USB (FakeSMC, BOOTx64, CLOVERx64, my internet kext). The method I used was the createinstallmediatry this one , working perfect :http://www.insanelym...ial-edition-v3/

#2212503 El Capitan on GA-Z170X-Gaming 5

Posted by docta_v on 02 February 2016 - 04:30 AM

Well done. I only use hdmi so I can't help with display port. As for RAM have you put the details of your sticks in the smbios section?I got everything sorted.. was a bad displayport cable of all things. Strange that my VoodooHDA sound doesn't work now through the mini displayport but it worked through regular displayport. whatever.. i'm sure that's fixable and everything else is working great. i'm pretty stoked.

#1851103 ( SOLVED ) Impossible to have graphics to 1920x1080x32

Posted by Hackintosh2000 on 07 September 2012 - 07:16 PM

My composition: GA-Z77x-D3H, I7-3770, as an optional new ASUS 9800GT I have looked at the related post, I have tried almost all options, but I still get to have the graphics at full capacity, someone can guide me in configuring with ASUS 9800 GT, "no video" Based on your screen cap your card is not being recognized. I do not have your card. Search THIS WIKI for your card and see what some people's solutions have been. Which Chameleon are you using? Sometimes a different Chameleon will work with "GraphicsEnabler=Yes." If nothing has worked so far and you have tried different Chameleons you can try to inject your graphics info with an EFI string. First put everything back to stock. Delete any enabler kexts you have added and change GraphicsEnabler to "GraphicsEnabler=No". Then check out this thread for generating an EFI string and see if that works. The thread is for a 210 Silent but the general idea is the same for every card. You may not need to...
© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy