Jump to content

ssprod

ssprod

Member Since 08 Jan 2008
Offline Last Active Yesterday, 10:13 PM
-----

Topics I've Started

Sierra @ QuadroFX 3800 issues

14 September 2017 - 12:12 PM

Greetings..

HP Z400 Workstation

iNtel Xeon W3550

12GB DDR3

Nvidia Quadro FX3800

 

Successfully installed Sierra 10.12.3. Can boot with Nvidia "inject Nvidia" via Clover boot loader, however although System Profiler sees the card correctly (Nvidia Quadro FX3800 1024MB), I am clearly not getting acceleration, and full functionality. If someone would provide some guidance into configuring Clover properly with GPU injection/rom/vbios values, I would be most grateful. Thank you. ssprod

Dell Precision T1600 + GTX750Ti=Graphics Issues-Help!

17 December 2016 - 04:25 PM

Greetings,

Dell Precision T1600/Xeon E31270/Asus GeForce GTX750Ti
Have successfully installed 10.11.6 via Clover Legacy Method, but for the life of me cannot get proper graphics functioning. Proper Nvidia Webdriver has been installed, however when I boot with "nvda_drv=1", system boots to a black screen w/system still running. When I leave that boot flag absent, and boot with "inject Nvidia", I boot to the desktop and profile shows proper GPU w/0 meg. I have tried numerous SMBIOS profiles, 13,1/13.2/6,1 etc. to no avail. I have experimented with "AGDp Fix" with no success. Any help/suggestions as to whether I'm dealing with an impossibility, based on this branded system would be greatly appreciated. Thank you.

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy