Jump to content

ssprod

ssprod

Member Since 08 Jan 2008
Offline Last Active Yesterday, 05:47 PM
-----

#2383497 Sierra / GA-H87-D3H / i7-4770 / Clover installation problem

Posted by ssprod on 13 March 2017 - 04:00 PM

wait me, i edit again and send new folder to u. Good, use it, sbus dont load, i removed patch.DSDT.03.zipGreetings.. using DSDT.03, audio still is not working. Tried all ports. Thanks MaLd0n

#2383334 Sierra / GA-H87-D3H / i7-4770 / Clover installation problem

Posted by ssprod on 13 March 2017 - 12:14 PM

use itDSDT.02.zipTry native audio with AppleAlc, use old versionhttps://github.com/v....19.RELEASE.zipremove voodoohda and applehdadisabler after reboot new ioreg ;)Excuse the delay, MaLd0n...I've installed as instructed, shows in Sys Prefs/Sound/ as headphone out, line out, HDMI, however I'm not able to get audio out of any of the ports. Thanks. 

#2383136 Sierra / GA-H87-D3H / i7-4770 / Clover installation problem

Posted by ssprod on 12 March 2017 - 07:13 PM

Uncheck all patches Clover Acpi, Clover Apply EHCI in uhci, xhc(i think mobo dont have USB3) use it and send me ioreg after rebootDSDT.ssprod.zipIORegistryExplorer 3.app.zipCorrect, no USB3. Thanks very much, MaLd0n

#2383052 Sierra / GA-H87-D3H / i7-4770 / Clover installation problem

Posted by ssprod on 12 March 2017 - 05:25 PM

Hello MaLdOn.. gave up on the Asus M51AC, but I've had success with an HP Z600 (2 x Xeon 5520's+Nvidia K600GPU) Attached is my ACPI. Is it possible to patch? Thanks!

#2335575 ALC269VB Dell Precision T1600 Workstation - macOS 10.12.1

Posted by ssprod on 16 December 2016 - 11:09 PM

Hello, PM'd you. thanks

#2243243 Cannot reach installation on Dell Inspiron 11 3147

Posted by ssprod on 15 June 2016 - 01:44 PM

Great News! It seems that the solution to the clock problem is simply to use chameleon/chimera in legacy mode. With this kernel, I have a fully working installation of mavericks on my dell inspiron 11 i3147 with chameleon v2538. The only thing that still doesnt work is the graphics. Animations are fine, the only bootflags I have to use after I rebuilt the kernel and kext caches are npci=0x3000 PCIRootUID=1 and "Graphics Mode"="1366x768x32". Touchpad and touchscreen fully working, mulitgestures and all, sound, wifi, bluetooth (replaced card with dell DW1560 wifi, $37 when I bought it).I cannot express how immensely appreciative I am of this kernel. If anybody would like more information please reply and I will post my config, kexts, etc. Also, I am pretty much desperate to find a way to enable qe/ci on this thing. I know it's intel gen7, based off of ivy bridge (HD4000) so it shouldn't be too hard to patch the intelcaprifb and intel hd4000 kexts to enable support.I'd appreciate...
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy