Jump to content

ameris cyning

ameris cyning

Member Since 03 Jan 2008
Offline Last Active Today, 10:10 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Belkin F8T016ng USB BT Dongle - Welcher Chipsatz?

21 January 2015 - 12:51 PM

Versuche http://hackintosh-fo...try&entryID=162

In Topic: Mavericks AMD Clover installation time/clock runs fast.

16 January 2015 - 09:39 PM

Congrats!

In Topic: cant find my graphics card in ioregisteryexplorer

14 January 2015 - 06:21 PM

Are you booting with GraphicsEnabler=yes?

In Topic: [AMD] Yosemite Kernel Testing (for help use the Help Topic)

13 January 2015 - 04:26 PM

I created a new revised version based on Bronzovka's tips.
I expanded the union with a __uint128_t ui.
I removed the save and restore XMM code.
I coded all instructions to their REF variants.
I redefined SSP_FORCEINLINE to static inline.
I defined the macros as used by the 3 headers using the real SSE2 macros.
it should now work just fine.
Test please ;) :D
EDIT: No feedback? Please post some test results, thx ;)

 

Its hard to provide feedback on something so close to perfection. I can say that because it is the kernel I have used for hours now without hiccups.

 

Y'all're doing a hell of a good job with these kernels

In Topic: Mavericks AMD Clover installation time/clock runs fast.

13 January 2015 - 01:00 AM

ok, I appreciate your attention...

I believe I am using the latest Bronya kernel for 10.9.4/AMD : Darwin Kernel Version 13.3.0: Fri Aug 22 21:44:24 MSK 2014; root:xnu-2422.110.17_by_bronya/BUILD/obj/RELEASE_X86_64

But that shouldn't be the problem, because the same kernel worked fine for 4 months under Chameleon!

No, I haven't tried the -cpuEFI flag...

I assume you mean VoodooTSCSyncAMD.kext? This issue is with my AMD, not my Intel. ( I have both platforms, per my signature). I read about it, but all sources say it is for older AMD cpus, and isn't needed for Phenom II cpus.

 

Once again, I never had these problems using Chameleon - and the ONLY thing I changed was switching from Chameleon to Clover.

 

Why would I need the VoodooTSCSyncAMD.kext under Clover and not Chameleon?

Why would everything be fine with Chameleon on both 10.6.8 and 10.9.4?

 

So, I think I'll try the -cpuEFI flag first.

 

I will report back, thanks.

 

Just making suggestions.

 

Clover and Chameleon are two completely different bootloaders. Dont expect the two to work just alike.

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy