Jump to content

N-ick

N-ick

Member Since 25 Nov 2005
Offline Last Active Apr 26 2006 08:22 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Thinkpad people - 10.4.5 install, and general questions...

25 April 2006 - 05:46 PM

I made a new installation....

i can only boot with an installation dvd, and then i will see the gray bootscreen with the apple, but not circle at the bottom.

When i boot without the dvd i get: b0 error_

I patched the Hotiso 10.4.6 with Myzars.10.4.5.To.JaS.10.4.6.ppf

But i think i do something wrong... do i need a different version?

In Topic: Thinkpad people - 10.4.5 install, and general questions...

24 April 2006 - 07:41 PM

@Sixth: Can you tell me what there was wrong with my installation?

I installed it at a thinkpad R51 2887-K2G.

PM 725 (1.6 GHZ)
40 GB harddrive from hitachi
768 MB Ram
Intel onboard Graphics

In Topic: Thinkpad people - 10.4.5 install, and general questions...

24 April 2006 - 04:22 PM

The cd is used is called: Mac OS X Install Disc x86 and the image is called: osx86_10.4.5_amd-intel_sse2-3.iso

In Topic: Thinkpad people - 10.4.5 install, and general questions...

24 April 2006 - 03:36 PM

I am running natively on a T40 (tried VMWare on my T42 but cannot resolve the PAE issue), and the install was pretty easy. I am not dual booting (yet at least, I have a partition reserved for XP) so when I installed I partitioned the drive which freshly erased it, then mounted the partitioin I wanted OS X on. Install was reasonably straight forward after that. Make sure when you get to the packages screen you hit "customize", then deselect:
- SATA drivers
- AMD
- SSE3
- any printer drivers you don't want

That may be the issue.


I think i have the wrong DVD, i've got: osx86_10.4.5_amd-intel_sse2-3.iso

In Topic: Thinkpad people - 10.4.5 install, and general questions...

24 April 2006 - 11:33 AM

When i boot on my thinkpad i see after the bios screen the darwin x86 boot...

Then i see rules scrolling over my screen with loading HFS+ ....

After that i see a screen with smaller letters and it ends at:

BSD root: disk0s1, major 14, minor 1

Somebody, any idea how to fix this?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy