Jump to content

Alex DeWolf

Alex DeWolf

Member Since 08 Dec 2007
Offline Last Active Mar 27 2014 11:55 AM
-----

Topics I've Started

Laptop with working (QE/CI) discreet GPU

27 March 2013 - 02:17 PM

Are there any current Laptops with QE/CI accelerated discreet (AMD or Nvidia) GPUs?

Lenovo Y480 (Got ML installed)

19 January 2013 - 03:25 AM

Hello All:
I have a Lenovo Y480 bought in Nov 2012:
I7 (Sorry I don't know the model)
8GB DDR3 RAM
750 GB HDD (GUID)
Intel 4000+Nvidia 630M
Dell wireless (bought from ebay)
Intel Gigabit ethernet
Bluetooth dongle

I was able to install Mountain Lion and the update to 8.2 went fine.
The only things not working:
No QE/Ci for the Intel GPU:

3]Unknown:


3] Chipset Model: Unknown

3] Type: GPU

3] Bus: Built-In

3] VRAM (Total): 64 MB of Shared System Memory

3] Vendor: Intel (0x8086)

3] Device ID: 0x0166

3] Revision ID: 0x0009

3] Kernel Extension Info: No Kext Loaded

3] Displays:

65]Display:

65] Resolution: 1024 x 768

65] Pixel Depth: 32-Bit Color (ARGB8888)

65] Main Display: Yes

65] Mirror: Off

65] Online: Yes


The builtin Ethernet is not working.

Battery is not recognized.

I have a dual boot with Linux (Manjaro Linux an Arch Linux derivative) using UEFI and GUID and ML. I am not able to get Chamelon to install as the default bootloader or to get grub2 to boot ML. I have to use the USB installer.


I installed using the iaktos ML.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy