Jump to content

Himlaklar

Himlaklar

Member Since 20 Nov 2005
Offline Last Active Dec 21 2014 10:59 AM
-----

#2089859 AppleIntelE1000e.kext for 10.8/10.7/10.6/10.5

Posted by Himlaklar on 27 November 2014 - 05:36 PM

Just to put this to rest i did the following: Installed a fresh version of Yosemite on a fresh disk, then only connected to the NAS and transfered one single large file. This works! It finishes. But... Then i start to copy several files at the same time, large ones - then the network shuts down. I tried with IntelE1000 all versions since 2.4 up to 3.10 - all the same. I tried with Realtek 8111 - all the same. I tried with USB 3.0 Network - All the same. I tried with WiFi Dongle - All the same. And finally i tried to disable on-board network card, same {censored} still - It seems the whole network stack dies when the card is under heavy load with several threads. PS: It's not IPv6, it's completely disabled on OS X and on the NAS. Well, I think that Yosemite's network stack is broken and causes all those problems when it gets under load. That's why I'm staying with Mavericks until they manage to fix the issue. As of now there is only one solution: get back to Mavericks!...

#1950574 10.9 GM Released.

Posted by Himlaklar on 04 October 2013 - 05:17 AM

Thanks for the feedback. Unfortunately i posted the same at the exact same time  -_-
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy