Jump to content

spakk

spakk

Member Since 05 Dec 2007
Offline Last Active Private
*****

#2283909 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 24 September 2016 - 09:54 AM

open the SystemInfo.app or DPCIManager.app and compare the vendor-id and device-id that is displayed with the uploaded video.rom (10DE 0A65) file..... . If are not the same as then give us the correct vendor-id and device-id.

#2283474 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 23 September 2016 - 06:21 PM

read my post # 37  ^_^ read the clover wiki or look for a comparable config.plist how to add the nvcap value correctly in the config.plist. I am not at home to describe that exact but it is not difficult.

#2283403 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 23 September 2016 - 04:48 PM

Spakk, but must I use this rom file? If I must use it, how? Thank you!and change the "NVCAP" in: 0400000000000300080000000000000700000000 Attached Files  10DE_0A65.rom.zip 43.51KB 1 downloads

#2282055 Post Installation El Capitan 10.11.6

Posted by spakk on 22 September 2016 - 08:10 AM

This solution has fixed the problem: .... try this bootflag "nv_disable=1"as a nvidia graphics card is installed. possibly can that fix the problem with the cause in connection with " IOBluetoothHCIController] [start] - completed"

#2279427 Post Installation El Capitan 10.11.6

Posted by spakk on 16 September 2016 - 08:12 PM

he is often here

#2279370 Post Installation El Capitan 10.11.6

Posted by spakk on 16 September 2016 - 06:20 PM

brother, put my patched DSDT.aml from the upper upload into EFI/Clover/ACPI/patched and boot again :) 

#2279214 Post Installation El Capitan 10.11.6

Posted by spakk on 16 September 2016 - 02:22 PM

I hope that will work Attached Files  hamid.zip 102.35KB 2 downloads

#2278281 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 14 September 2016 - 04:13 PM

NVCAP is incorrect !! it must be changed from: "NVCAP" "04000000000001000e0000000000000700000000".to "NVCAP" 0400000000000300080000000000000700000000 I have changed it here: http://www.insanelym...-2#entry2276182here is the correct video-bios.rom file: https://www.techpowe...210-1024-110822 Change the line in config.plist and re-start your system

#2278261 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 14 September 2016 - 03:41 PM

....and without the efi-string in the boot.plist?

#2277409 Successful Install of 10.10.1 on AMD A10 7850K

Posted by spakk on 12 September 2016 - 06:34 PM

You should not believe everything which some unsuspecting users write on various forums! but what is not Okay is to work with distros. Hereyou can find various executable AMD and AMD APU systems without using distros. ^_^

#2276754 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 11 September 2016 - 11:32 AM

try boot with: -v npci=0x2000 usekernelcache=no nv_disable=1 darkwake=0

#2276341 [AMD] OS X El Capitan (10.11) FX Kernel Task Force

Posted by spakk on 10 September 2016 - 03:53 PM

also Shaneee writes art history, too :thumbsup_anim:Edit:Maybe there is hope with Sierra, when Apple releases the sourcecode to the end of the year.

#2276182 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 10 September 2016 - 11:07 AM

okay, try another way...  install colver bootloader on your usb flash disk and change the config.plist settings for your amd system and the GT210 as described below:....Make the following settings:- Under Boot/Arguments type in: -v npci=0x3000 usekernelcache=no darkwake=0- Set Devices/Audio/Inject to "1"- Set GUI/Theme to "bootcamp"- Set Graphics/Inject/NVidia to "YES"- Set Graphics/Inject/Intel to "NO"- Under Graphics add a key "VideoPorts", set its type to "Number" and its value to "2".- Under Graphics add a key "NVCAP", type "String", value "04000000000001000e0000000000000700000000".  ===> this is the correct value : 0400000000000300080000000000000700000000- SavePlace the kext's in the attachment of this post to "Stick"/EFI/CLOVER/kexts/10.11RebootPress "F12" to select your boot device. Choose the thumb drive.When Clover appears select your thumb drive and press "Space". Choose "Boot without cache and with injected kexts" and press Return.After a while (this ca...

#2274592 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 06 September 2016 - 08:54 PM

...oups...can you install teamviewer and send me your id /password to to my privatbox, then I will check. Ok. And for nvidia?I have seen the bootflag in boot.plist, is intended only for the first start of OS X. so boot with OS X, then install the WebDriver, then change the bootflag "nv_disable=1" into "nvda_drv=1" for Ethernet, use this: http://www.insanelym...rtl8111-binary/Nvidia Webdriver Updater, use this: http://www.insanelym...ver-updaterapp/

#2274588 usbmsc identifier (non-unique)

Posted by spakk on 06 September 2016 - 08:24 PM

oh sory, forgot to insert the lan driver . Please use the lan driver from your older Extra /Extensions folder.

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy