Jump to content

spakk

spakk

Member Since 05 Dec 2007
Offline Last Active Private
*****

Posts I've Made

In Topic: usbmsc identifier (non-unique)

Yesterday, 09:54 AM

open the SystemInfo.app or DPCIManager.app and compare the vendor-id and device-id that is displayed with the uploaded video.rom (10DE 0A65) file..... . If are not the same as then give us the correct vendor-id and device-id.

In Topic: usbmsc identifier (non-unique)

23 September 2016 - 06:21 PM

read my post # 37  ^_^

 

read the clover wiki or look for a comparable config.plist how to add the nvcap value correctly in the config.plist. I am not at home to describe that exact but it is not difficult.

In Topic: usbmsc identifier (non-unique)

23 September 2016 - 04:48 PM

Spakk, but must I use this rom file? If I must use it, how?

Thank you!

and change the "NVCAP" in: 0400000000000300080000000000000700000000

In Topic: [AMD] Working Builds!

23 September 2016 - 04:42 PM

I have the same pc as your specs. Did you get it to work with any macOS?

Please here do not ask questions! this site is intended only for finished builds.
If you require advice or assistance, then start a new thread. I'll delete shortly this message.
I've installed El Capitan 10.11.6 

In Topic: Post Installation El Capitan 10.11.6

22 September 2016 - 08:10 AM

This solution has fixed the problem:
 
.... try this bootflag "nv_disable=1"as a nvidia graphics card is installed. possibly can that fix the problem with the cause in connection with " IOBluetoothHCIController] [start] - completed"
© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy