Jump to content

OS-Maniac

OS-Maniac

Member Since 01 Dec 2007
Offline Last Active Dec 13 2011 03:52 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: 10.6.6 legacy kernel for INTEL/AMD 32+64bit ready to download by qoopz/nawcom...

05 February 2011 - 07:01 PM

Ok I did some further testing and I noticed that Marvin's AMD Utility does not even launch on my computer anymore. I click on it, enter my password, but nothing else happens. Here is the log:

Process:		 Marvin's AMD Utility [197]
Path:			/Applications/Marvin's AMD Utility v.25.app/Contents/Resources/Marvin's AMD Utility.app/Contents/MacOS/Marvin's AMD Utility
Identifier:	  Marvin's AMD Utility
Version:		 ??? (???)
Code Type:	   X86 (Native)
Parent Process:  applet [196]

Date/Time:	   2006-12-31 19:38:19.771 -0500
OS Version:	  Mac OS X 10.6.6 (10J567)
Report Version:  6

Exception Type:  EXC_BAD_INSTRUCTION (SIGILL)
Exception Codes: 0x0000000000000001, 0x0000000000000000
Crashed Thread:  Unknown

Backtrace not available

Unknown thread crashed with X86 Thread State (32-bit):
  eax: 0x000000c5  ebx: 0xbffff128  ecx: 0xbffff038  edx: 0x00172839
  edi: 0x00000000  esi: 0x00000000  ebp: 0xbffff094  esp: 0xbffff038
   ss: 0x0000001f  efl: 0x00010206  eip: 0x0017280f   cs: 0x00000017
   ds: 0x0000001f   es: 0x0000001f   fs: 0x00000000   gs: 0x00000000
  cr2: 0x001390bc

Binary images description not available

I fixed the date and it still does not work.


My second problem is that every time I restart I have to remove my motherboard's battery or else my computer won't launch. My CPU's fan just keeps spinning and nothing happens. After removing the battery, it works, but my BIOS tells me that there is a CMOS checksum error.

In Topic: 10.6.6 legacy kernel for INTEL/AMD 32+64bit ready to download by qoopz/nawcom...

05 February 2011 - 05:46 AM

I installed the 10.6.6 combo update on my 10.6.2 Hazard system but it froze why booting. Here is the last line:

AppleNForceATA: found 0 units

Anyone knows what could be wrong? I had installed the kernel before rebooting and I was using the legacy kernel (10.2) before.

EDIT: Nevermind. I did a fresh install and it now works. I removed SleepEnabler.kext before installing the kernel this time which may have did it as the previous install was only 1 day old and I did not have time to install anything on it. Anyways, everything works now so I'm happy as can be. :P

In Topic: Compaq Presario CQ62-219WM Install Notes

01 October 2010 - 09:55 PM

I have had some success with the audio by using VoodooHDA.kext 2.7.1 for 10.5 on iPC 10.5.6. The exact file name is "VoodooHDA.kext.2.7.1-10.5". I tried other versions but it did not do anything. Using this kext, I was able to get the audio out working but with a lot of background noise and the mic working. The speakers "work" but they only a very loud and alarming sound as soon as you remove any external audio such as headphones. It seems like things might finally work out.

With audio, I have everything I need. Of course QE/CI would be great but I doubt that this will be possible considering that somebody would have to create a completely new driver for GMA 4500.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy