Jump to content

techfella

techfella

Member Since 25 Nov 2007
Offline Last Active Jan 18 2011 01:17 PM
-----

Topics I've Started

Fixing the dictionary

30 November 2007 - 11:20 PM

Well after a week of fooling with 10.5 and having way too many problems I went back to 10.4 which ran pretty stable on my Dell 3000. I do need to find a fix for the dictionary so it will look up words. All I get is "word not found".

"About This Mac" and Spotlight

29 November 2007 - 12:22 AM

I am going breakdown some post install issues by importance.
  • Spotlight won't finish indexing (can't use it)
  • About this MAC won't show
  • Calendar crashes when loading
  • Sleep mode problem like so many others it won't wake up
I'm running THo release of Leopard installed on top of Tiger 10.4.10 mac.nub release.
Dell P4 2.8 (sse2)
1Gib Ram
Native drive for OSx 40Gib
256 GeForce video NDiva
How about some help here.

Got Leopard working, but buggy

28 November 2007 - 07:17 PM

Well I'm only a few days into running OSx on my Dimension 3000, it's really a cool OS I must admit. I started with the Mac.nub release of Tiger 10.4.10 and updated to Leopard with the THo release. I didn't think it would run at all because my P4 2.8 CPU is only SSE2. I had some problems with hardware to start but got everything to work somehow. So much reading I can't remember exactly what I did. Anyway, some of the applications and widgets seem to crash. I can't get the "about this Mac" to come up (it starts but never appears). The calendar app crashes too. I'm really new to all this kernel and kexts stuff. So if someone could point me to some solution based info and maybe a tutorial or two that would be great. I hear people always talking about one kernel being more stable than another, but I'm clueless about it all. I could use some help here.

keeping hope alive! :D

Thanks

How to get my Memorex 6142u scanner to work

27 November 2007 - 06:22 PM

Anyone know how to install or get my USB Memorex 6142u scanner to work in 10.4.10? I see there is no Mac software from Memorex. The Image Capture app shows no device connected. :(

Disk Image Failed To Load

26 November 2007 - 04:01 AM

I have installed OSx86 10.4.11 and got it running (sort of). I Still have some tweaks to do but one big problem is none of the disk images (.dmg) I download will mount. I have tried to install FireFox and my printer drivers, but neither will mount. Need some help.

Dell Demision 3000 2.8 Intel P4
1Gib Ram
120Gib drive for Windows XP
40Gib drive for OSx (running natively)
256MB video Nvid PCI
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy