Jump to content

OldSchool-c-

OldSchool-c-

Member Since 23 Nov 2007
Offline Last Active Apr 29 2014 02:38 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: AD1988b_rev3_Installer.zip (761.06 Kb)

09 May 2008 - 11:03 AM

HI Taruga I tried the installer on my p5e3 deluxe wifi N this and the result :
[attachment=27642:3.jpg][attachment=27643:2.jpg][attachment=27644:1.jpg] [attachment=27645:system_profiler.jpg]



Same situation for me on Asus P5K-E WiFi/AP edition

In Topic: ATI SB400 AC97 Repost Request

07 May 2008 - 05:11 PM

Yes chrs2021, the problem is on a laptop (notebook MSI S270).

BTW the chipset is the same, try to explane me what do you have made for working your system, i will try on mine. If i'm lucky it will work.....

I'm waiting......

Thanks in advance.

In Topic: ATI SB400 AC97 Repost Request

28 April 2008 - 08:57 AM

Ok, i understand and i have try Audio Midi setup but no success!

Only "Line out" showed in Audio Panel Output and no "Internal Speaker".

My ioreg say the soundcard is ALG60.....

Any idea....

See ya...... :) :)

In Topic: ATI SB400 AC97 Repost Request

22 April 2008 - 11:03 PM

AudioMIDISetup?? :unsure: :unsure:

Explain me a little bit more......

In Topic: ATI SB400 AC97 Repost Request

21 April 2008 - 03:27 PM

Hi guys,

i have an MSI Notebook (megabook s270), and it have a sb400 chipset for audio.

The AppleAC97 kext (with the Apple ATIXP plugin) work but only with headphones.

In the audio panel i see only "Line out" and the internal speaker don't work.

Working also line in, mic in ecc.. ecc...

Any idea?

Thanks
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy