Jump to content

Chicura

Chicura

Member Since 12 Nov 2007
Offline Last Active May 19 2014 03:10 PM
-----

Topics I've Started

Install Mavericks on Haswell CPU with Clover Bootloader

08 January 2014 - 03:24 AM

Hello,

 

I'm currently trying to install OSX 10.9.1 via the Clover Bootloader and an original install medium. After booting to Clover and selecting the install disk I am instantly send back to the Clover selection menu without any further information. I assume that this is due to the missing or incorrect mach_kernel file. But I don't know where to put it or how to patch the kernel differently.

 

Does anybody have any experiences with that?

 

Thanks

Ian

NVIDIA GT 750M

06 January 2014 - 02:54 PM

Hello,

 

my notebook includes a NVIDIA GT 750M graphic adapter. Why is this only recognized as "NVIDIA Chip"?

As the new MacBook Pro also have this graphic card shouldn't there be any working drivers?

 

Thanks

AppleIntelCPUPowerManagement for Haswell Intel 4200U

06 January 2014 - 02:49 AM

Hi,

 

My notebook shows strange behavior of the AppleIntelCPUPowerManagement. I'm using the unpatched version 216.0.0 but then my fan is very loud even though this obviously has no effect on the CPU temperature (around 52° C). If I delete the kext the fan stays of. What should I do? Do I need a patched version or can I stay with the original one?

 

Thanks

 

OS X 10.9 running TOO FAST!

02 January 2014 - 12:47 PM

Hi,

 

I installed Mavericks on my PC. Already during the setup it was running very fast (you could see that by watching the "waiting circle" at startup). Then when trying to make an input by keyboard instead of writing "ls" it ends with "llllllllllllllllllsssssssssssss" what makes it impossible to use the terminal.

 

Any ideas what this might cause?

 

Thanks

 

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy