Jump to content

sirmasterboy

sirmasterboy

Member Since 06 Oct 2007
Offline Last Active Oct 05 2016 07:10 PM
-----

Topics I've Started

Any luck with 10.8 Mountain Lion DP 1 on VMware?

17 February 2012 - 07:31 AM

I have a perfectly working 10.7.3 VM image on VMware 8.0.2 in Windows 7 with 1.0.2 unlocker.

I tried updating it to the new 10.8 DP 1 and everything appears to work fine. It installs, reboots and does the full installation and says it was installed successfully.

However, when It does it's final reboot (first boot into 10.8) the boot hangs at the Grey screen Apple logo with a forever spinning spinner.

I tried the "update to 10.7.2" fix before the 10.8 installation rebooted but that also didn't help.

Anyone have any ideas or tips or got past this problem?

Thanks.


My .vmx is attached if anyone wants to look.

[solved] Performance Issues with Lion on Workstation 8

20 September 2011 - 10:02 PM

I had OSX Lion installed on my workstation 7 and used the unlocker to get it working. Performance there was very smooth. The only action that would lag was going to and from fullscreen apps.

I have since updated to Workstation 8 and used the new unlocker as well as installed VMWare Tools from Fusion 4.0.1. Everything works fine except GUI performance is very slow compared to Workstation 7. Keyboard presses are noticeably delayed and even simple things like dragging windows or minimizing/maximizing are sluggish and choppy.

Has anyone else see this problem or does anyone else have any suggestions as to how i can get the performancs back to the way it was in Workstation 7?

Thanks.
© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy