Jump to content

rals2007

rals2007

Member Since 12 Sep 2007
Offline Last Active Today, 08:04 AM
-----

#2009798 New Driver for Realtek RTL8111

Posted by rals2007 on 04 April 2014 - 04:27 AM

Did that and compiled, now the issue im having before with GA-945GCM-S2L with RTL8111C chip if realtek's driver is installed is gone :) . This is just an isolated issue for me though. will just wait for others.Again, Thanks!

#2009784 New Driver for Realtek RTL8111

Posted by rals2007 on 04 April 2014 - 02:34 AM

Hi Mieze If you can recall, i myself had that same issue with the "unknown chip"Hello Mieze I have Gigabyte GA-945GCM-S2L with RTL8111C chip.Ethernet : EEE support enabled. Ethernet :TCP/IPv4 segmentation offload enabled. Ethernet :TCP/IPv6 checksum offload enabled. Ethernet : Using interrupt mitigate value 0x5f51. unknown chip version (7c800000) Ethernet : RTL8168B/8111B: (Chipset 0) at 0x2e8d1000, ff:ff:ff:ff:ff:ffMore logs...Ethernet [RealtekRTL8111]: Link up on en0, 1-Gigabit, Full-duplex, flow-controlTx timeout. Lost interrupt?Ethernet [RealtekRTL8111]: Tx stalled? Resetting chipset. ISR=0xffff, IMR=0xffff.Ethernet [RealtekRTL8111]: Link up on en0, 1-Gigabit, Full-duplex, flow-controlTx timeout. Lost interrupt?Ethernet [RealtekRTL8111]:Tx stalled? Resetting chipset. ISR=0xffff, IMR=0xffff.Ethernet [RealtekRTL8111]: Link up on en0, 1-Gigabit, Full-duplex, flow-controlTx timeout. Lost interrupt?Ethernet [RealtekRTL8111]:Tx stalled? Resetting chipset....

#2000527 10.8.5 On haswell and ...

Posted by rals2007 on 05 March 2014 - 12:29 PM

It s caused by your GPU. Just telling you, no idea about ATI

#1994837 mavericks on hp sleekbook

Posted by rals2007 on 17 February 2014 - 11:24 AM

Since you dont have AHCI, do you at least have RAID? If none, then you probably need patch applepiixtata ( not just plist, but binary patch). EDIT: base on the specs you specified, its not ATA, so scratch that. Which method of installing did you use? Check you controller's device id, like windows.

#1994817 mavericks on hp sleekbook

Posted by rals2007 on 17 February 2014 - 09:05 AM

You have to manually grab your device id and insert it. With a new board, there is no way an old patched kext has it.

#1994286 mavericks on hp sleekbook

Posted by rals2007 on 15 February 2014 - 04:19 AM

use dart=0 to get rid of those smc errors, and add those flags mentioned one at a time

#1993704 OS X Mavericks 10.9.2 build 13C59

Posted by rals2007 on 13 February 2014 - 10:18 AM

Release will be in a few days

#1991907 recover User Login picture

Posted by rals2007 on 06 February 2014 - 11:16 PM

Try /users/NAME/Pictures/PhotoBooth*

#1969342 Kext for Broadcom BCM57786

Posted by rals2007 on 18 November 2013 - 09:57 AM

Oh. Great! Can you give me your version for SL? I'll attache it to my link of BCM5772D. Because I can't compile it since I use Mavericks.I was going to give you that instruction http://www.insanelym...-bit/?p=1932872but I see you've already done it and that's good. --And by the way, does it work for you?Sorry for the delay.I used xcode 3.2.6 with 0 warnings....Done testing and it works on SL ( tested 32 & 64). Attached Files  BCM5722D_v2.3.5_SL_UB.zip 42.25KB 1 downloads

#1965833 Mavericks kernel testing on AMD (formerly Mountain Lion kernel testing on AMD)

Posted by rals2007 on 09 November 2013 - 03:02 PM

Congrats AMD users!

#1965778 Chameleon 2.2svn Official PKG Installer & Binaries

Posted by rals2007 on 09 November 2013 - 01:03 PM

Correct. iMac doesnt have it. But this will not stop iMac definition from downloading in Appstore.

#1959628 Mavericks Is out

Posted by rals2007 on 28 October 2013 - 04:19 AM

if you have the correct md5/sha1 of InstallESD.dmg, then BaseSystem.dmg will also have the correct md5/sha1 as above

#1951644 Clover General discussion

Posted by rals2007 on 07 October 2013 - 03:54 AM

Hi. I've been using Clover for several months with no problems until just recently. None of the recent updates work for me. The last version to work properly is rev. 2165. I've tried 2184 and 2211 and neither work. What happens is that it loads to the GUI, then starts the boot process but as soon as it displays the system uuid and before its starts loading any drivers, it restarts. Here's my installation settings: Untitled.png What changed in the newer versions and how can I get them to run on my HP Envy 17t-3200 CTO (i5-3210M, HM76 chipset, HD4000)? Disable kernel patching

#1930627 Thoughts about Mavericks with Atom (yes, Atom)

Posted by rals2007 on 06 July 2013 - 11:39 PM

Im thinking it is Kernel or loginwindow issue.

#1927500 Mavericks - to be locked down (in the future)?

Posted by rals2007 on 25 June 2013 - 12:04 AM

at the end of the day, we are just guinea pigs regarding this topic.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy