Jump to content

aprodigy

aprodigy

Member Since 25 Aug 2007
Offline Last Active Jul 26 2013 10:47 PM
***--

Posts I've Made

In Topic: Farewell Revogirl.

08 July 2012 - 12:26 PM

oh my... too bad!

rest in peace!

In Topic: How to Install Retail OS X 10.6 "Snow" and OS X 10.7 "Lion" u...

31 January 2012 - 07:16 PM

@flexyz and others: interesting. having the same problem as you (_cst evaluation failed) and hanging up from there. however, i'm coming from a different side since i'm using a xserve 2,1 (yea, i know, should be 3,1, but 10.6.0 up to 10.6.7 work all well without any hassle on that machine). i tried to identify the problem but not a single thing did help along the way (well, booting into -x has always been working fine though), i.e.:

*) used different kernels and extension sets (modbins, nawcoms, stock 10.6 up to 10.6.7)
*) got rid of startup items, launch daemons / agents and such things
*) played around with esxi's vmx properties for hours
*) removed nearly everything possible (usb, ethernet, floppy, serial et cetera pp) from the machine configuration
*) tried the esxi-patch 1.02 even though i was expecting it not to help me here

i was even desperate enough to put fakesmc in place but that's didn't make anything better either.

does any one of you have a clue what's going on here?

i haven't seen a single (halfway) obvious error in any log nor is any kernel i tried panicing and again: every os x server release from 10.6.0 up to 10.6.7 works very well on that 2,1 xserve.

what did i miss that has been changed with 10.6.8?

-aprodigy

In Topic: Broadcast Terminal commands to all tabs

16 December 2011 - 10:11 PM

use clusterssh (cssh) for what you're trying to accomplish. should be available via macports, too.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy