Jump to content

Polymere

Polymere

Member Since 08 Aug 2007
Offline Last Active Aug 24 2007 05:17 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

10 August 2007 - 08:50 PM

I get ATINDRV from the Upunck 1.3 DVD 10.4.9.
Strange, after install Natit, at reboot I get trashed screen on VGA only. When I use DVI I get a message on finder that the "natit.kext" can't run correctly but I have QE/CI enabled.
I remove it and QE/CI continue to work on DVI!
The display is cloned on the 2 video output (VGA).

I notice some display "bug" under mouse pointer. Finder look like unstable when I unmout 2 volumes quicky (no gfx issue I think).

I force start on 1280x1024 and it look fine.
If there is a solution for gfx bug under mouse pointer.

Thanks for your help.

/me happy to see same result than on his iBook G4 :)

In Topic: Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

10 August 2007 - 06:32 PM

Here, I get a 1280x1024 display on dvi output (no GE/CI) and a "blue" screen with mouse pointer on VGA out. (Only one of eatch connected).

Have a Saphire X1950 Pro 512Mo AGP. (7280/009a)

With two monitors connected, got nothing on VGA output.

I install jccool method then apply files from Scizz.

Any idea ?

Polymere

In Topic: Work x1950gt pro ! Dev_ID = 0x72801002 and 0x72881002 !

10 August 2007 - 05:26 PM

Hi all

I try to download the initial archive from Bronya but the zip look like broken and I don't what I must change in the .kext for my X1950 Pro 7280 009a from other version :/

Please help me.

Polymere
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy