Jump to content

pmcnano

pmcnano

Member Since 09 Jul 2007
Offline Last Active Today, 07:01 AM
*****

Posts I've Made

In Topic: Eso que llaman Ozmosis

23 January 2015 - 08:34 PM

Tienes dual bios, no pasa nada.

In Topic: Eso que llaman Ozmosis

22 January 2015 - 09:09 PM

Flasheaaaaaa!!! 

In Topic: DSDT GA Z97M DS3H

17 January 2015 - 01:09 AM

En el repo de toleda esta el clean fix para la series 9. La aplicas al DSDT inicial y listo.

In Topic: Ozmosis

09 January 2015 - 12:11 AM

I didnt, which is weird, lol. I just replaced the ffs's and thats it. THOUGH, let me look into it.....its worth a shot, I should my older bios somewhere, I will dump the dsdt for both and check. Thanks for the tip Riley! :)

 

edit: mh, same dsdt, I will flash and check.

 

edit2: ok, that was it...i reviewed older bioses and found the difference, THOUGH..now i know why i switched dsdt's, this one has non funtional audio, or semi broken at least. Digital is working but line output not. I will check it, thanks

 

edit3: well, windows work, "internal speakers" dont, but i can use another line out, i will figure it out.

 

edit4: I figured it out, well more like remember. When I booted to windows and rebooted to mac, I get no audio with internal speakers, dont know why! But oh well...everything working fine now, thanks Riley

In Topic: Ozmosis

08 January 2015 - 11:50 PM

Sorry to interrupt the line of questions, but has anyone modified something in their bios and then not be able to boot into windows?

 

I already had my windows instalation (UEFI)..and if im right I just swapped SMCEmulator and Plugins for FakeSMC + Plugins and since then windows BSOD's "ACPI BIOS ERROR".

 

If I try to reinstall, get the same BSOD, any clue? Thanks!

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy