Jump to content

Basaaa

Basaaa

Member Since 11 Apr 2013
Offline Last Active Today, 04:21 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: AppleHDA Patch Requests.

Yesterday, 07:33 PM

OK I tried the guide but got stuck around half-way. Guess the waiting game begins :)

In Topic: AppleHDA Patch Requests.

Yesterday, 02:07 PM

That's OK. Just a question: Is http://www.insanelym...for-your-codec/ still valid for Yosemite? Is this what you do when you patch these AppleHDA's?

In Topic: AppleHDA Patch Requests.

03 May 2015 - 12:59 PM

Hi Mirone,

 

I have an MSI GS70 with onboard ALC892. I have tried different kexts (both AppleHDA and VoodooHDA), different settings, I tried patching the xml files myself but no luck so far. Patched AppleHDA's and VoodooHDA's usually do something, but the hot-plugging doesn't work or only 1 of my 2 internal speakers, bad sound quality etc etc. I would appreciate it very much if you would give it a try.

 

In the attached ZIP you find my IOreg, DSDT&SSDT's, Audio coded dumps (both for HDMI and ALC892) and Clover's config.plist.

 

I'm looking forward to your response!

 

Best regards,

Bas

 

Attached File  Mirone.zip   491.03KB   0 downloads

In Topic: AMD Radeon HD 6650M / Graphics Enabler / DSDT / HDMI Audio / Acer Aspire 7750...

04 June 2014 - 05:11 PM

EDIT: Ah ha! I just noticed there is a 2.8.5 as well!? Seems like it's not an official VoodooHDA is it? Anywho, 2.8.5 works perfectly. No crackling anymore. Love it!

In Topic: AMD Radeon HD 6650M / Graphics Enabler / DSDT / HDMI Audio / Acer Aspire 7750...

04 June 2014 - 09:24 AM

Yes. My VGA only detects a display if I plug or unplug a HDMI cable. Very strange.

They only way I have been able to get my 2 monitors to work is to set LVDS fb settings to all zero's. Then my LVDS turns off, and my 2 monitors turn on.

 

--

 

Looks awesome. I'm gonna wait till the full release though.

 

--

 

Trucker also helped me with Audio, but for some reason his kext and DSDT edit doesn't work. I also have ALC269, but we couldn't figure it out.

The latest VoodooHDA gives me audio, although hard bass tones crackle. I really need a solution to this - any suggestions?

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy