Jump to content

jlfilms

jlfilms

Member Since 02 Mar 2013
Offline Last Active Sep 09 2014 11:30 PM
-----

Topics I've Started

need advice ml > mavericks

08 September 2014 - 02:09 AM

So I want to update 10.8.5 To 10.9 Mavericks So I can use FCPX ect.  Im using Clover Boot loader right now to boot between my osx drive and windows 7, with 1 storage drive with that. any recommendations for install guide, ? I know its basically just create usb stick with clover and mavericks ap on osx and format the drive then install ect. should I save any kexts or plist or anything?

Ill Also be using my old 8gb flash drive with 10.8.5 to create the usb stick with so that will all be erased.

So Do i just download 10.9 from ap store or? also do I have to change XMP memory profile to off like default?

 

Z77 DS3H Gigabyte Motherboard

i5 3570K 3.4ghz

16gb corsair lp 1600mhz ram

gtx 760 2gb sc EVGA

 

thanks for any advice.

 

I saw this guide and he has same build just an i7.

 

http://www.youtube.c...h?v=MrUgCuPzkEs

NTLDR is Missing

06 September 2014 - 07:29 AM

So basically I built this system little over a year ago, I just got my new 8gb of ram and new r4 blackout case ect.  Anyways I tried installing the new ram in the other two slots , exact same ram. ect .  I had a slight overclock at 4.2 ghz on the cpu and memory xmp profile on my old 8gb ram so it shows 1600mhz in osx.  It just reposts over and over and over when I tried it for first time then I remembered I had to reset the bios ect and set achi again and all that, Well that all happened and I figured that if I tured the Mode from IDE to ACHI it would fix it , well it did. Now I competlely removed the old ram and installed new ones in the same slots and they work fine I have CPU z info open and I can post a pic of it if you guys want.  When i boot pressing F12 I select the ssd with windows on it and windows boots fine. SO i have no idea. maybe Clover boot loader issue? or?

 

i5 3570k

8gb corsair 2x 4gb (8gb corsair 2x 4gb)NEW

Z77 DS3H

 

Sorry if its kinda confusing.

 

*Windows wont boot cant get past NTLDR is missing. Besides going into boot options and selecting the SSD its on.

*cant Get all 4 sticks of 4gb to work on my motherboard, will test more tomorrow and see what happens.

 

 

 

Thanks for any help.

 

 

OSX HDD > New SSD?

14 July 2014 - 09:56 PM

So right now I have a 500gb HDD that is pretty slow compared to my Windows 128GB samsung ssd. Id like it to be as fast on this side too.  Ive seen people get software and a USB to Sata3 or sata 6 connector i believe and they can transfer the data on the drive to the new Ssd. like a Clone I guess? Before I do this and go out and buy a ssd to test this , First off will it work?  if not I guess I can just keep this original hard drive with osx on it. thanks for any advice.

trash problem, always asking for password....

16 May 2014 - 05:23 AM

Ok guys if someone can help me that would be great, Ive been trying to fix this issue but its way over my head I have no idea what to do now and I dont want to FK(#%& somthing else up....

everytime I delete A file I get asked for a password, most annoying thing ever... Ive tried repairing permissions ive tried terminal this terminal that nothing works.. Ive looked into it and On my Priv List on Terminal it says ROOT is user name for my Trash and somthing else, Everything else , picture, Movies, ect is my original MAC osx name, Jason.

 

Please someone help me?????

slow boot times?

06 April 2014 - 09:59 PM

So ive been noticing the past week that the boot times from my Bios To the Clover GUI takes about 10 seconds now, its usually instant or atleast 2 seconds long.  any ideas? update clover?

I have installed the Blurbusters app on windows drive so im not sure but that might be causing it?

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy