Jump to content

RmasterML

RmasterML

Member Since 25 Feb 2013
Offline Last Active Nov 17 2014 04:31 PM
-----

Topics I've Started

[Help] HD Graphics 4600

27 September 2014 - 11:01 PM

I have a problem with this graphic card, I think I have full QE/CI but I can't put the full resolution (1900x1080), the maximum that I have is 1280x1024.
I have OS X 10.10 Yosemite DP8 but with Mavericks 10.9.1 or 10.9.5 I have the same problem.
I have clover with Intel inject, ig-platform-id=0x0a260006 and IntelGFX=0x04128086 and my graphid card is recognised by the system as "Intel HD Graphics 4600 1536 MB", my CPU is an Intel Core i7 4770S with 8gb of RAM.
Screenshots:

H4eI2LH.png

jH5Oh81.png

5x4uYI5.png

oUCDwy6.png


config.plist:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>ACPI</key>
	<dict>
		<key>DSDT</key>
		<dict>
			<key>Debug</key>
			<false/>
			<key>DropOEM_DSM</key>
			<false/>
			<key>Name</key>
			<string>BIOS.aml</string>
			<key>Patches</key>
			<array>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>PEG0 -&gt; P0P2</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					UEVHMA==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					UDBQMg==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>Darwin</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					UFRJQQCkUEZJQRRNEV9JTkkAcAvQB09TWVOg
					SRBbElxfT1NJYKAUX09TSQ1MaW51eABwC+gD
					T1NZU6Ab
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					UFRJQQCkUEZJQRROEV9JTkkAcAvQB09TWVOg
					ShBbElxfT1NJYKAVX09TSQ1EYXJ3aW4AcAsQ
					J09TWVOgGw==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>SAT0 -&gt; SATA</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					U0FUMA==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					U0FUQQ==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>COPR -&gt; MATH</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					Q09QUg==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					TUFUSA==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>GFX0 -&gt; IGPU</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					R0ZYMA==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					SUdQVQ==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>PEGP -&gt; GFX0</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					UEVHUA==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					R0ZYMA==
					</data>
				</dict>
				<dict>
					<key>Comment</key>
					<string>TPMX -&gt; MEM2</string>
					<key>Find</key>
					<data>
					VFBNWA==
					</data>
					<key>Replace</key>
					<data>
					TUVNMg==
					</data>
				</dict>
			</array>
			<key>ReuseFFFF</key>
			<false/>
		</dict>
		<key>SSDT</key>
		<dict>
			<key>DropOem</key>
			<false/>
			<key>EnableC6</key>
			<true/>
			<key>EnableC7</key>
			<true/>
			<key>Generate</key>
			<dict>
				<key>CStates</key>
				<false/>
				<key>PStates</key>
				<false/>
			</dict>
		</dict>
	</dict>
	<key>Boot</key>
	<dict>
		<key>Arguments</key>
		<string>kext-dev-mode=1</string>
		<key>Log</key>
		<false/>
		<key>Secure</key>
		<false/>
		<key>Timeout</key>
		<integer>3</integer>
		<key>XMPDetection</key>
		<false/>
	</dict>
	<key>Devices</key>
	<dict>
		<key>FakeID</key>
		<dict>
			<key>ATI</key>
			<string>0x0</string>
			<key>IMEI</key>
			<string>0x0</string>
			<key>IntelGFX</key>
			<string>0x04128086</string>
			<key>LAN</key>
			<string>0x0</string>
			<key>NVidia</key>
			<string>0x0</string>
			<key>SATA</key>
			<string>0x0</string>
			<key>WIFI</key>
			<string>0x0</string>
			<key>XHCI</key>
			<string>0x0</string>
		</dict>
		<key>USB</key>
		<dict>
			<key>FixOwnership</key>
			<false/>
			<key>Inject</key>
			<false/>
		</dict>
	</dict>
	<key>DisableDrivers</key>
	<array>
		<string>Nothing</string>
	</array>
	<key>GUI</key>
	<dict>
		<key>Hide</key>
		<array>
			<string>Windows</string>
			<string>BOOTX64.EFI</string>
		</array>
		<key>Language</key>
		<string>en:0</string>
		<key>Mouse</key>
		<dict>
			<key>Enabled</key>
			<true/>
			<key>Mirror</key>
			<false/>
			<key>Speed</key>
			<integer>8</integer>
		</dict>
		<key>Scan</key>
		<dict>
			<key>Entries</key>
			<true/>
			<key>Legacy</key>
			<true/>
			<key>Tool</key>
			<true/>
		</dict>
		<key>ScreenResolution</key>
		<string>1920x1080</string>
		<key>Theme</key>
		<string>iclover</string>
	</dict>
	<key>Graphics</key>
	<dict>
		<key>Inject</key>
		<dict>
			<key>ATI</key>
			<false/>
			<key>Intel</key>
			<true/>
			<key>NVidia</key>
			<false/>
		</dict>
		<key>LoadVBios</key>
		<true/>
		<key>ig-platform-id</key>
		<string>0x0a260006</string>
	</dict>
	<key>KernelAndKextPatches</key>
	<dict>
		<key>AppleRTC</key>
		<false/>
		<key>KextsToPatch</key>
		<array>
			<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>xml.zlib-&gt;aml.zlib</string>
				<key>Find</key>
				<data>
				eG1sLnps
				</data>
				<key>Name</key>
				<string>AppleHDA</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				YW1sLnps
				</data>
			</dict>
			<dict>
				<key>Comment</key>
				<string>AD1984-&gt;ALC892</string>
				<key>Find</key>
				<data>
				hBnUEQ==
				</data>
				<key>Name</key>
				<string>AppleHDA</string>
				<key>Replace</key>
				<data>
				kgjsEA==
				</data>
			</dict>
		</array>
	</dict>
	<key>RtVariables</key>
	<dict>
		<key>MLB</key>
		<string>C02KQ9RM2E6Y3F5V7</string>
		<key>ROM</key>
		<string>94DE80792213</string>
	</dict>
	<key>SMBIOS</key>
	<dict>
		<key>BiosReleaseDate</key>
		<string>09/03/2013</string>
		<key>BiosVendor</key>
		<string>Apple Inc.</string>
		<key>BiosVersion</key>
		<string>IM142.88Z.0118.B00.1309031249</string>
		<key>Board-ID</key>
		<string>Mac-27ADBB7B4CEE8E61</string>
		<key>BoardManufacturer</key>
		<string>Apple Inc.</string>
		<key>BoardType</key>
		<integer>10</integer>
		<key>ChassisAssetTag</key>
		<string>iMac-Aluminum</string>
		<key>ChassisManufacturer</key>
		<string>Apple Inc.</string>
		<key>ChassisType</key>
		<string>13</string>
		<key>Family</key>
		<string>iMac</string>
		<key>Manufacturer</key>
		<string>Apple Inc.</string>
		<key>Mobile</key>
		<false/>
		<key>ProductName</key>
		<string>iMac14,2</string>
		<key>SerialNumber</key>
		<string>C02LGE6UF8JC</string>
		<key>Trust</key>
		<false/>
		<key>Version</key>
		<string>1.0</string>
	</dict>
	<key>SystemParameters</key>
	<dict>
		<key>InjectKexts</key>
		<string>Detect</string>
		<key>InjectSystemID</key>
		<false/>
	</dict>
</dict>
</plist>

DSDT.dsl : https://www.dropbox....7/DSDT.dsl?dl=0

 

Help me please and Thanks!

Problem with HD Graphics 4600 [Haswell]

26 September 2014 - 01:41 PM

I have a problem with this graphic card, I think I have full QE/CI but I can't put the full resolution (1900x1080), the maximum that I have is 1344x1008. I use this boot flags in chameleon: GraphicsEnabler=Yes IntelAzulFB=10

Thanks.

PD: My CPU: Intel Core i7 4770S and I have 10.9.1 Mavericks.

Clover y AppStore

14 May 2014 - 09:19 PM

Hola, bueno estoy usando clover como bootloader y todo me va perfecto excepto que no me deja iniciar sesión en la AppStore, al ser Clover no tengo la opción del EthernetBuiltIn=Yes que tenía con Chameleon (Lo he probado con mi USB y con esa flag funciona). No se si habrá otro tipo de flag o algo para este bootloader que tenga la misma función que el de Chameleon.

Gracias

Error al iniciar Mavericks "CODE SIGNING"

12 December 2013 - 11:57 AM

Hola, bueno mi problema es que tras un mes o mas funcionando bien Mavericks ayer encendi el ordenador y mi sorpresa fue que daba un montón de errores de "CODE SIGNING" exactamente iguales a este: http://www.osx86.net...r-code-signing/
Alguien que me diga que le ha pasado?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy