Jump to content

khaledem

khaledem

Member Since 24 Feb 2013
Offline Last Active Mar 01 2013 10:28 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Mouse not working and must boot in safe boot

28 February 2013 - 05:22 PM

there are only 2 USB ports in left of my laptop

In Topic: Mouse not working and must boot in safe boot

28 February 2013 - 02:27 PM

My Dell


DELL XPS 15z


Intel Core i7-2640M CPU@2.80 GHz


8GB Memory DDR3 1333


intell HD Graphics 3000 (GT2+)


USB Mouse + Touchpad

both not working

In Topic: Mouse not working and must boot in safe boot

28 February 2013 - 02:40 AM

i solved the first problem
remain

second when i log in the mouse doesn't work but keyboard works well !!

In Topic: system uptime in nanoseconds error in boot - Help Please

27 February 2013 - 10:56 PM

thanks with your help i completed the instillation :)

by delete AppleHPET.kext from /System/Library/Extensions/
and put the attached kexts in /System/Library/Extensions/
but only the keyboard works till finish instillation and log in OS !!
but after log in still mouse and keyboard not working !!
and this message appears to me


and second problem is i can log in the OS but in safe boot only !
i can't log in normally with out boot flag (-x)

any help please !!!

In Topic: system uptime in nanoseconds error in boot - Help Please

27 February 2013 - 10:01 PM

after many trials
it boot with -x fine till complete install but still the keyboard and mouse not working neither usb
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy