Jump to content

angeluszero

angeluszero

Member Since 19 Feb 2013
Offline Last Active Mar 05 2013 05:10 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: [Guide] HP Elitebook 8560W installation Guide

25 February 2013 - 06:45 PM

I managed to install all of this including the kext in this guide. Everything works perfectly and i can even update to 10.8.2, my only issue now is that when the screen goes to sleep, i can't recover anymore.... i get a blackscreen if i move my mouse around i see the pointer but that's it... i have to hard reset the PC. Please help me.


Anyone? please i need help with this sleep issue. I understand it is probably due to the nullpowermanagement kext but if i remove i wont be able to boot into osx anymore... Can someone explain the steps for me?

In Topic: [Guide] HP Elitebook 8560W installation Guide

20 February 2013 - 06:56 PM

I managed to install all of this including the kext in this guide. Everything works perfectly and i can even update to 10.8.2, my only issue now is that when the screen goes to sleep, i can't recover anymore.... i get a blackscreen if i move my mouse around i see the pointer but that's it... i have to hard reset the PC. Please help me.

In Topic: HP Z400 issue

20 February 2013 - 03:55 PM

i tried with myhack and i have the same issue, disk utility does not see my drives only the USB key. The bios is set to RAID+AHCI but my drives are not setup as RAID... i tried IDE too but nothing works. Why isn't the installation seeing my drives and how can i fix this?

I heard of IOATAFamily.kext but also that it was not recommended.... Do i have to use it? Is there other ways and if i do have to use it, how do i load that up during the install?

EDIT:

i found something about bridgehelper... something about people fixing a similar issue by using 4.0

In Topic: HP Z400 issue

19 February 2013 - 11:09 PM

We do not support those kind of tools, as i said before, read the post. I will edit yours to remove the reference.


Ok I'll give myhack a try. Was just wondering if it was a bios option or something...

In Topic: HP Z400 issue

19 February 2013 - 10:17 PM

Hi,

First of all, please read this: http://www.insanelym...ort-tonymacx86/.

I have never used kakewalk, based on my experience i would recommend MyHack, the only problem is, you will need a working OSX installation, can also be done in a virtual machine.
When booting an OS X installation, you should provide the following kernel flag at the boot prompt: -v
This gives a better output on what goes wrong, circle with slash can be anything, with -v, you will get a text output. Take a photo of it, and attach it to your post, for future reference. :)

Good luck.


I downloaded a USB image of 10.8 made with /#/ and I get as far as launching disk utility but it dosent see my drives. I have 4 of them and I they are not setup as raid anymore. The bios has only two options, either IDE or ahci+raid
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy