Jump to content

m_al_com

m_al_com

Member Since 16 Feb 2013
Offline Last Active Mar 04 2013 07:20 AM
-----

Topics I've Started

10.6.6i on Toshiba Tecra M10: "AppleAHCI@ 0 HBA trouble accessing main memory"...

16 February 2013 - 03:18 AM

Hi there,

I am attempting to install OSX 10.6.6i (Hazard) on a Toshiba Tecra M10 using Hazard's 10.6.6i distro.

I've successfully loaded the installer*, but every time I try to install, the install kernel panics with the error message:

AppleAHCI@ 0 HBA trouble accessing main memory 0x20000000"@/SourceCache/AppleAHCI... etc

I've tried a couple of other distros, (IATKOS S3 V2, Hazard's 10.6.3), and go the same error on IATKOS.

With IATKOS I tried the method for installing on M100 at http://osx86.transfo...llite-m100-165/ 'cos I couldn't find any better match for the M10. No joy, exactly the same error.

From http://www.projectos...p?showtopic=573, I gather that it IS possible to install OSX on the Tecra M10, (well, 10.5.6 anyway...).

Does anyone have any tips or pointers on how to get this done or even if it's possible? I'm going to try to install Leopard now, and we'll see how that goes...

Thanks,
m_al_com


*thanks spambotter for posting the solution to the disc load panic: in BIOS, set 'Device Configuration' to 'Set Up All Devices'. Actually, it'd be awesome to know if spambotter got this install working...
© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy