Jump to content

dLat

dLat

Member Since 24 Jan 2013
Offline Last Active Feb 28 2013 08:12 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: ASUS RAMPAGE II GENE S Hackintosh

18 February 2013 - 05:32 AM

Nope didn't work :( sorry for the late reply/test

Im using Chimera v1.11.1 r1394 that might be why :/

In Topic: ASUS RAMPAGE II GENE S Hackintosh

14 February 2013 - 08:57 PM

There was a topic for that mobo here just incase you didn't see it.


Great thread, read through the 4 pages,
thread's rather old, (3 years old)

Do you think that DSDT will still work for ML2?
and do i just flash my bios with the dsdt? i dont think ill be needing any kexts cause i just want to fix sleep/autosleep (only issue right now)

In Topic: ASUS RAMPAGE II GENE S Hackintosh

07 February 2013 - 09:28 PM

update, got everything working, found the sound and bootup time kext

now got to fix sleep and im done, anyone know how to fix sleep for my mobo?


plan on buying a wifi card or just using ethernet.

In Topic: ASUS RAMPAGE II GENE S Hackintosh

04 February 2013 - 01:58 AM

Ok so i have my hack/mac up and running but...
For sound, Ive tried various kexts and can't seem to find the right one,

I got sound to work only once by updating to 10.8.2 but after a reboot it didn't work :(

Any suggestions?


Also my boot time is 1:49, horribly slow. Anyways to fix this?

In Topic: ASUS RAMPAGE II GENE S Hackintosh

25 January 2013 - 04:40 AM

Ok I read it over, so you're suggesting me to do it manually instead of using iATKOS ML2?

Why would you pick this solution? :o
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy