Jump to content

EUSKALRAVER

EUSKALRAVER

Member Since 17 Jan 2013
Offline Last Active Jan 30 2013 03:19 AM
-----

Posts I've Made

In Topic: Aperture under VMWare Workstation?

25 January 2013 - 03:57 PM

Thanks very much DanMcQ!! You are a master editing in hex :D It works for my iam on 10.8.2 with vram0 and running aperture jajj!! 3.4.1 version .Thanks thanks!!! :ninja:

In Topic: Logic Pro 8 with an unsopported card?

25 January 2013 - 07:54 AM

Hi, Thanks Chaka, I Have install logic with your fix, i am on 10.8.2 with logic 9.1.7 Runs great,but i have a problem with the no native plugins, i have install waves fx audio units and the plugins opens and sounds but the plugin interface dont open he opens a plug window but i can see the interface, if i change the plugin view at controls. i can see all plugins controls and plugin works..
In ableton live i have the same issue,only i can view the interface of the native plugins,..
Any fix to thath?? Vram0 :C

Good news! :D I have install a Psp Audioware mixpack audio units, I open in logic and,,,Wow I can look the interface.. At moment the problem is with the waves package.. i will try it to unistall it and test other third part audio units..Logic runs very faast! Nicee

In Topic: Fixed no kext load issue

23 January 2013 - 05:12 AM

Thanks for your work, i try it your first metod, the system have detected the graphic card but at no load kext.
Im testing it with a default flames screensaver and activiti monitor open to see the cpu performance with the graphics.
The graphic card works smooth.. but the cpu performance and graphics quality is better than before ( in vga mode).
My laptop its a Thosiba satellite A665-s6095 intel i5 460m. chipset its a hm55 I read this proccesor its not compatible with intel hd3000 in 10.8.2, to get q/e aceleration.
Thanks.
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy