Jump to content

WaldMeister

WaldMeister

Member Since 29 Sep 2006
Offline Last Active Nov 09 2017 06:31 PM
*****

Posts I've Made

In Topic: Hackintosh help please Z170

11 September 2017 - 09:15 AM

Hi,

 

Removing DataHubDxe-64.efi and OsxAptioFixDrv-64.efi from /EFI/CLOVER/drivers64UEFI/ and add OsxAptioFix2Drv-64.efi. (Guess since i do not know what is in there.)

 

Added a bare minimum driver package for clover. 

 

 

In Topic: Mirror Display in HDMI does not worki

10 September 2017 - 10:14 PM

Hi,

 

Can you provide some details about your system? A temporary solution is to adjust the OS settings to actually mirror the screen instead of projecting it on the external device. 

I see the Clover folder contains your complete ACPI, adjusting the PRW resources under iGPU if you renamed the devices (GFX0 otherwise) might resolve the issue also.

 

I have no option to look at iasl files at the moment and can not make edits. 

 

A recent topic, in which a user solved his problem might be usefull, it was about USB, but might for your issue also (Under GFX0 ofc) ; http://www.insanelym...eason-gbe-usbe/

In Topic: asus p5kpl-cm audio issue

10 September 2017 - 09:07 PM

Love the censored. Well, if it works do not try to fix it. Enjoy. :)

 

For referrence, the changes in the info.plist: 

			<key>IOPCIClassMatch</key>
			<string>0x04020000&amp;0xfffe0000</string>

To: 

			<key>IOPCIClassMatch</key>
			<string>0x27d88086</string>

In Topic: asus p5kpl-cm audio issue

10 September 2017 - 08:57 PM

i installed the kext from the guy you linked and it works perfectly (thx for linking it) now replace the internal speaker of the kiosk it cracks at 27 volume haha

The kext from the topic i linked is very old, i updated yours with the same id, glad it works.

 

ID: 0x27d88086

It was not in the range of your kext. 

 

 

 

If you have this problem, just change format in Audio MIDI Setup to 96.000khz and channel to 2ch-24 bit integrer. It's working without noise and problem.

 

More info here also: http://www.insanelym...ommon-problems/

 

 

 

I always patched the AppleHDA, which should be removed when using Voodoo, forgot about that.

In Topic: asus p5kpl-cm audio issue

10 September 2017 - 08:43 PM

Install using Kext Helper or some tool like that.  Boot with the -f flag, if it works you can rebuild the caches, will explain later, give it a try for now. 

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy