Jump to content

Findibulator

Findibulator

Member Since 18 May 2007
Offline Last Active Oct 21 2011 07:41 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: LS8v17 # Mac OS X 10.5.7 # GA-P35-DS4 # GA-EP45-DQ6

09 February 2008 - 10:02 PM

wiped cmos - got it to boot once and install a Kalyway disk, but now I'm stuck at "verifying DMI pool data".
tried f11 bios same thing.
This board is pissing me off like nothing I've ever encountered.
I'm seriously thinking about ripping it out and putting my bad axe 2 board back in.

I lost an entire day on a system that was fine yesterday, I just wanted a reinstall. Unbelievable.

In Topic: LS8v17 # Mac OS X 10.5.7 # GA-P35-DS4 # GA-EP45-DQ6

09 February 2008 - 07:42 PM

{censored}! Help!

So my install was working great - but recently I kept getting panics all the time.
I decided to start over.
Did the method as shown here on my other installed drive (from the "crashy" install onto another drive.)

Rebooted - it booted intothe old install, so I booted from a Klayway DVD and wiped the old install.

Now I get the com.apple.boot.plist error, and it won't boot.

Tried a clean install from Kaly, figuring I'd use it to get a "vanilla" setup using the method we have posted here.

Still no boot.

Tried GUID and MBR on both drives (Kalyway install) just so I can get SOMETHING running so I can use the install pack method to set up a clean vanilla install on another drive.

When I tried messing with active partitions, I got a hang at "Verifying DMI pool data" on bootup.
That was scary....
Rebooted and was able to get the Kalyway DVD booted.. on 4th install attempt right now. This time trying MBR again...

What's going on here?
I had a great setup with a retail DVD/ EFI install - but now I can't get ANYTHING installed...

HELP!?!

In Topic: LS8v17 # Mac OS X 10.5.7 # GA-P35-DS4 # GA-EP45-DQ6

14 January 2008 - 05:23 PM

Sweet! Thanks.

I'll give it a shot when I get home tonight.
I'm assuming your boot.plist had the strings for both the video and audio?
(I'm not at my hack, so I can't compare at the moment...)

In Topic: LS8v17 # Mac OS X 10.5.7 # GA-P35-DS4 # GA-EP45-DQ6

13 January 2008 - 06:12 PM

Can I get a copy of your EFIString? I'm already using the sting that was posted for my XFX 7600GT, and it's working fine.
I'd like to try getting rid of ALCinject as well.

In Topic: LS8v17 # Mac OS X 10.5.7 # GA-P35-DS4 # GA-EP45-DQ6

11 January 2008 - 03:50 PM

I have added JMB363 driver (JMicronATA.kext) can someone please test it?


Is it in the zip file in your first post?
I'll give it a shot - it would be nice to get that IDE drive back....
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy