Jump to content

Reykor

Reykor

Member Since 28 Aug 2012
Offline Last Active Dec 23 2013 12:53 AM
-----

Topics I've Started

Hackintosh no longer boots after 10.8.4 combo update

23 July 2013 - 01:45 PM

Hey guys, so today I did the 10.8.4 combo update and my system no longer boots, it just hangs at the apple spinning wheel. I made a backup of the hackintosh partition before I did the update.

My specs are: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3
Intel Core i5 2500K
Gigabyte Radeon HD 6850

Any help will be greatly appreciated.

I boot in verbose, and it gets stuck at this point:

 

Hackintosh won't boot.

15 December 2012 - 09:49 PM

Hey guys, so I have a hackintosh with Lion Installed. After installing, my hackintosh had no problems and I could use Lion flawlessly. I was away from the computer for a while and yesterday I tried to boot into Lion but it just hangs in this screen:



Posted Image


Specs:
i5 2500k
Gigabyte Radeon HD 6870
Gigabyte Z68X-UD3H-B3

Any help will be greatly appreciated.

Sound works, 5.1 doesn't

29 August 2012 - 02:01 PM

Hello guys, so I've just installed Mountain Lion on my hackintosh, which has a GA-Z68X-UD3H-B3 motherboard.
Everything is working, except the 5.1 sound. I'm using a an analogic 5.1 speakers, which work in Windows, but don't seem to work in OSX Mountain Lion, because I can't get any sound.
I can, however, get sound by connecting my headphones to the headphone jack.
Any suggestions?
© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy