Jump to content

nexx892

nexx892

Member Since 14 Jul 2012
Offline Last Active Sep 27 2017 12:37 AM
-----

Topics I've Started

GB Z170MX Gaming 5 - No audio?

05 November 2015 - 07:54 PM

Hey,

 

Got 10.11.1 installed on my hack and for some reason the toleda script won't recognize my sound card, which for my MOBO is a ALC1150.

 

I enabled the clover settings fixhda and ioreg returns this 

Johns-iMac:~ john$ ioreg -rw 0 -p IODeviceTree -n HDEF 
+-o HDEF@0  <class IOPCIDevice, id 0x10000021b, registered, matched, active, busy 0 (0 ms), retain 8>
    {
      "acpi-device" = "IOACPIPlatformDevice is not serializable"
      "name" = <"pci8086,191f">
      "subsystem-vendor-id" = <58140000>
      "compatible" = <"pci1458,5000","pci8086,191f","pciclass,060000","HDEF">
      "layout-id" = <00000000>
      "reg" = <0000000000000000000000000000000000000000>
      "PinConfigurations" = <>
      "device-id" = <1f190000>
      "IOName" = "pci8086,191f"
      "IOPowerManagement" = {"CapabilityFlags"=258,"CurrentPowerState"=2,"ChildProxyPowerState"=2,"MaxPowerState"=3}
      "built-in" = <00>
      "revision-id" = <07000000>
      "IOPCIResourced" = Yes
      "vendor-id" = <86800000>
      "pcidebug" = "0:0:0"
      "class-code" = <00000600>
      "acpi-path" = "IOACPIPlane:/_SB/PCI0@0/HDEF@0"
      "subsystem-id" = <00500000>
      "MaximumBootBeepVolume" = <01>
    }

but it still won't work. I even modified the Toleda script to work for "HDEF@0" and it modified my clover install, but no dice.

 

Anybody with a similar motherboard figure it out?

© 2017 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy