Jump to content

G5rocks

G5rocks

Member Since 12 Sep 2005
Offline Last Active Jul 29 2014 04:40 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Asus P5W DH Deluxe thread for 10.5.x Leo - 10.9.x Mavericks

11 December 2013 - 10:45 PM

Possibly newer versions of clover have some different config file. I don't know it, I haven't upgraded clover yet. But you should be still able to download the version 980 for a start.

In Topic: [GUIDE] Making a DSDT.aml for Dell XPS M1330, XPS M1530, and XPS M1730

05 June 2013 - 10:35 AM

Does someone got 10.8.4 working? Does not work for me so far (reboots during startup)

In Topic: [GUIDE] Making a DSDT.aml for Dell XPS M1330, XPS M1530, and XPS M1730

26 March 2013 - 11:04 AM

Immo do you have Dynamic Acceleration activated in BIOS when using Clover? I am getting problems with sound when it is turned on (seems like a problem with the audio clock)

In Topic: [GUIDE] Making a DSDT.aml for Dell XPS M1330, XPS M1530, and XPS M1730

23 March 2013 - 05:25 PM

I think the HD is the problem - it is one of the newer 4k sector size "Advanced Format" HDs

EDIT: indeed this was the problem. I just placed the original 250GB HD back into the M1530 and installed clover on it - works like a charm!

Now the question is has anyone got one of those modern drives working with clover and M1530?

In Topic: [GUIDE] Making a DSDT.aml for Dell XPS M1330, XPS M1530, and XPS M1730

23 March 2013 - 09:09 AM

A15, but mine's an M1330 and the two machines do have significant differences. Does anyone else with an M1530 use Clover? I don't recall anyone commenting that they use it.

Possibly of interest, I first installed Clover V2 R1000 (possibly older), and now use R1151 and have used a couple versions in between. It updates quite frequently.

Immo


I've update to A15 but that does not help. Still same weird problem that it works fine when connected as USB drive. I can't count how often I've reinitialized the HD during the last two days. I'll try an older version of clover now.

Your drive uses GUID Partition table right? Could you please quickly describe step by step how exactly you have installed clover? Maybe I've missed some important step.
© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy