Jump to content

OneBlueSky

OneBlueSky

Member Since 01 Jul 2012
Offline Last Active Yesterday, 08:41 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Stuck on white screen

08 June 2014 - 06:41 PM

disable IGPU in the BIOS

 

That actually solved it completely! Install went perfectly after that, and the system runs fine. All components working straight out of install! Thanks!

In Topic: Stuck on white screen

08 June 2014 - 01:13 PM

Whcih version of Clover did you use?

 

r2696 :)

In Topic: Stuck on white screen

07 June 2014 - 06:16 PM

"the spinning beach ball"

 

You need FakeSMC.kext to /EFI/CLOVER/kexts/10.10

and Clover r2695 above with "kext-dev-mode=1".

 

Verified that FakeSMC.kext was in /EFI/CLOVER/kexts/10.10, and made sure that boot flag was correct, same result. Stuck on the spinning beach ball! Is there any further way to analyze what's causing it? Or is it at a point where I can't really pull any information from it?

In Topic: Need a little help troubleshooting...

07 June 2014 - 05:33 PM

Boot USB to Clover, highlight your Install USB, hit the spacebar, choose “with injected kext”

 

try this flag: kext-dev-mode=1 -f -v -x GraphicsEnabler=No dart=0 npci=0x2000 or 3000

 

I actually got it past this point finally, it's now getting to a point where it's stuck on a white screen with the spinning beach ball. All I had to do was add npci=0x2000 and it fixed the initial issues. Will try that flag now though!

In Topic: Stuck on white screen

07 June 2014 - 04:44 PM

Yes i was getting that screen.

I just removed my wifi card and I passed that screen. Now i'm installing it.

Hope it will help you

 

Nice! Glad you got past it! I can't remove mine, it's built into the motherboard but I'll keep working and post how I get past it, if I do, lol.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy