Jump to content

cdnGHOST

cdnGHOST

Member Since 22 Jun 2012
Offline Last Active Mar 26 2014 03:25 PM
-----

Topics I've Started

Memory reporting incorrect speeds....

07 March 2014 - 10:12 PM

Just curious why under system report one of my sticks of ram shows its running at 2400mhz and the other shows it is running at 1333mhz.....

or is it just an error in the sys report?

 

this is what i see

 

Memory Slots:

 

  ECC: Disabled

 

BANK 0/ChannelA-DIMM0:

 

  Size: 8 GB

  Type: DDR3

  Speed: 2400 MHz

  Status: OK

  Manufacturer: Corsair

  Part Number: CMD16GX3M2A1600C9

  Serial Number: -

 

BANK 2/ChannelB-DIMM0:

 

  Size: 8 GB

  Type: DDR3

  Speed: 1333 MHz

  Status: OK

  Manufacturer: Corsair

  Part Number: CMD16GX3M2A1600C9

  Serial Number: -

GTX 780 Custom Fan curve.

17 February 2014 - 06:15 PM

Hey is there any software similar to EVGA Precision or Afterburner that will work for a mac??

Having heating issues with my card the fan won't spin up to cool it down....

 

Any help would be amazing

 

Thanks

How to edit About this Mac stuff....

05 January 2014 - 07:03 AM

Hey so I want to have my Video card and processor speeds appear properly...

I am running a Haswell @ 4.4GHz and a AMD Radeon HD 5870 and they show as

 

Processor 3.5 GHz Intel Core i7

Memory 16 GB 1600 MHz DDR 

Video ATI Radeon HD 5000 1024 MB

 

Would like them to be 

 

Processor 4.4 GHZ Intel Core i7

Video ATI Radeon HD 5870 1024 MB

 

It is the last thing to make this feel more normal... 

Bluetooth WiFi and all iCloud functions including iMessage ETC work...

 

Thanks for the help

Haswell setup... Thoughts?

12 September 2013 - 09:47 PM

So my motherboard died the other day and I am looking to upgrade for my latest Hackintosh.

Here is what i am looking at please let me know your thougths good bad ugly etc... The system will double as my gaming platform as well hence why i am choosing these components.
Thanks

Motherboard: ASUS MAXIMUS VI IMPACT LGA 1150 Intel Z87 Mini ITX
http://www.newegg.ca....82E16813132039

CPU: Intel i7-4770k
http://www.newegg.ca....82E16819116901

I know haswell are not yet fully supported BUT i am hoping in the coming months they will be!
Will this be a good build? or will it be better to go with a gigabyte setup?

Need help changed my MOBO now cant boot...

01 September 2013 - 09:51 PM

Had a working system running the system on my hardware listed here...

CPU: Intel i7-2600k 3.20GHz
MOBO: Gigabyte GA-Z68MA-DH2-B3 BIOS: U1b
RAM: AMD Performance Edition 4x4GB DDR3 @ 1600MHz
Video: AMD Radeon HD 5870
HDD: Patriot Pyro SE 120GB SSD, 2 x 2TB Segate HDDs

 

Now only change is a new motherboard

 a GA-Z77N-wifi board and i transfered everything over...

 

is there an easy way to get this up and running again or am i screwed and need to start all over??

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy