Jump to content

cdnGHOST

cdnGHOST

Member Since 22 Jun 2012
Offline Last Active Mar 26 2014 03:25 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Memory reporting incorrect speeds....

12 March 2014 - 12:35 AM

 

Try

 

<key>UseMemDetect</key>
<string>No</string>
 
From /Extra/org.chameleon.Boot.plist
 
By default is Yes (even if you don´t have that flag in o.c.B.p).

 

That worked, both sticks are now reporting 1867mhz !

 

Thanks

In Topic: Asus Z87-Deluxe & 4770K - A Guide to Mavericks

12 March 2014 - 12:28 AM

Yeah no dice.... I found a guide i will test out 

work was done by toleda

In Topic: Asus Z87-Deluxe & 4770K - A Guide to Mavericks

08 March 2014 - 04:24 AM

thanks!

 

Well my wifi works again but still no BT....

huh...

 

Here is my bluetooth info from system report

 

  Apple Bluetooth Software Version: 4.2.3f10 13477

  Hardware Settings:

  Address:

  Manufacturer: Broadcom

  Name: Nate’s Mac Pro

  Chipset: 20702A3

  Firmware Version: v14 c4096

  Bluetooth Power: On

  Discoverable: On

  Connectable: Yes

  Auto Seek Keyboard: On

  Auto Seek Pointing: On

  Remote wake: On

  Vendor ID: 0x0B05

  Product ID: 0x17CF

  HCI Version: 0x6

  HCI Revision: 0x1000

  LMP Version: 0x6

  LMP Subversion: 0x220E

  Device Type (Major): Computer

  Device Type (Complete): Mac Desktop

  Composite Class Of Device: 0x380104

  Device Class (Major): 0x01

  Device Class (Minor): 0x01

  Service Class: 0x1C0

In Topic: GTX 780 Custom Fan curve.

08 March 2014 - 02:59 AM

Thanks, I think i will just water-cool it instead lol..... once i get the parts to fix my PSU cables I will be putting my whole rig under water in the smallest case i can find..... this is going to be fun! 

In Topic: Memory reporting incorrect speeds....

08 March 2014 - 02:34 AM

I am using tony the tiger stuff.... yeah i know we don't talk about it here but it was the less chaotic setup for an asus motherboard at this time... just need to get my wifi/bluetooth working again worked in 10.9.1 now on .3 it is broken...

not saying that fastest is best....  But it has been doing the trick thus far.....

 

So its just a cosmetic thing.... guess i can live with that.... may try what juanerson suggested..

 

Thanks.

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy