Jump to content

Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[SSE2/SSE3]


  • Please log in to reply
1391 replies to this topic

#1381
batmanuel

batmanuel

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 4 posts
Hey Ed first off thanks for helping us pc users get a taste of the apple haha, now, ive been having some trouble installing Leo4allV3 on my Hp tx1000, it seems no mater what options i choose, after the installation completes and the system restarts my pc just wont boot into the os, any help with the correct options to chose from the customize menu in the installer would be great... thanks in advance :D

#1382
manofmany

manofmany

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 67 posts
I'm having issues with Select a Destination being blank. Any ideas?

#1383
dmw

dmw

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 4 posts
I just tired installing on my shuttle XPC AMD machine, and when i try and format the disk i get a input/output error, it is a SATA drive and it shoulds up in the disk utility.

Any options?

#1384
vfxpro

vfxpro

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:india
ih...i have installed leo4all v2 done gr8...but after first reboot ..my keyboard & mouse not working....i gave this kext....using disk utility....under terminal....i typed tis....kext...

cp -Rf /System/Library/Extensions/ if i type tis m getting "extension.mkext"
then if i type the path like tis....
cp -Rf /Volumes/Macosx/Sytem/Library/Extensions/ApplePS2controller.kext/Contents/Plugins/ApplePS2keyboard......??????then i dont wat to type.....so plz help ...to complete terminal process...... if possible ..write to mail id arunsvfx@yahoo.in

#1385
alex68

alex68

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi all and Eddie,

I really would like to have a mac on my pc. I have downloaded leo4all and not sure if what I have done is correct. Basically I unrar the 37 files and what I got is a leo4all.iso file with size of 4.5GB. But I also have about 7 or 8 files with total file size of 150KB. Am I suppose to burn all these into the root directory of my DVD?

I have burned the DVD with these files. Tried to boot up (just testing with my P4B800s Asus Mobo, 2.4GHz CPU, 160GB SATA HDD but an IDE DVD drive) but I think due to the IDE DVD, its not booting up at all and its just blank screen with a dash at the top left corner of the screen. AM I on track here.What I need to do now is get a new SATA DVD Drive and I should at least see some installing activity, correct?

Can't wait to get a new SATA Drive. If anyone can help answer my questions, that will be great. Thanks.

Alex

#1386
alex68

alex68

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
Hi all,

Got the image ISO file transferred to a DVD. I am having the problem of the installer rebooting endlessly. Has anyone found a fix for this?

I am currently downloading OSX Tiger and ToH X86 version as suggested here.

Alex

#1387
Alipasha Amidi

Alipasha Amidi

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hi.

I have HP Pavilion DV6000 with AMD Turion™ 64 X2 Mobile Technology TL-56, 1800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)

I Downloaded Leo4all v4.1 , but when I try to boot the DVD it freezes my Keyboard and Mouse.

can someone help me with this issue?

I also have problem with iAktos . it won't even let the system boot. it restart my laptop automatically.

my concern is about this Leo4all... I need help guys..

thanks

#1388
Wender

Wender

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Why after install just fine from DVD when I start leopard Cd/DVD not work at all? What should I have to do? Thanks

#1389
bobo187

bobo187

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Hi all,
trying install on optiplex 745. Everything goes great until the install hangs with 2 minutes left. activity bar and install menus frozen but mouse still works. check sum on iso good and disk check for install passes. have set a journaled primary partition of 18GB. any suggestions?

#1390
DanielArt

DanielArt

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
  • Location:Finland
Hi!

I have the same problem and the same GPU card. Did you find any solution for black drop-down menus?

-Petri
______

Thanks for the very stable install!!! I do, however, have a problem... I have tried using the x19x0 drivers in your install, but end up with mouse tearing and black menus. Oh the plus side, all the resolutions and QE are available. I have tried just about everything I can find on these forums, to no avail. The best I can get is to install leo4allv3 without the driver, then installed Apple Graphics Update 1.0 and then the jcool installers for my card, and I get QE and good menus, but am stuck at 1280 x 1024 with mouse tearing. My specs are below. I am sure you are inundated with help requests, but I would greatly appreciate any insight you can offer.

Asus A8R32 MVP Deluxe
Athlon 64 x2 4800+
2GB corsair ram
ATI Radeon X1900 XTX
Pioneer 20x +-r RW DVD
Baracuda 7200 RPM 500 GB HD

Type: Display
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 256 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x7249
Revision ID: 0x0000
Displays:
Display:
Resolution: 1280 x 1024
Depth: 32-bit Color
Core Image: Hardware Accelerated
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Quartz Extreme: Supported



#1391
nikorag

nikorag

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 5 posts
Installed this in a VM using an existing partition on my windows xp laptop. Is there anyway to boot this natively now? repair disk permissions?

#1392
ishared

ishared

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 19 posts
muy bueno loco





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2016 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy