Jump to content

Discontinued


  • Please log in to reply
154 replies to this topic

#141
xicar

xicar

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
OK hi to all
I instaled the last version of iakthos for AMD 10.5.4 im guessing if they dont are using your kext its works with the same problems than yours
i have a m2n-e mobo with a 4200 2 giga ram and a 7300 nvidia card
now i ve a couple of problems first i did the instalation without usb legacy support (i dont ve usb mouse or keyboard) so if i tried to install with legacy enable i just cant get my ps2 working
i used an ata dvd recorder couse with the sata i got the waitin for root device bug
but now i got 2 problems and maybe someone here can help
1 the system recognize my sata dvd but dont mount it
2 i got issues with the usb ports (i got an external disk and other usb hard and they dont work)
Any tip? that can help

#142
togenshi

togenshi

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
I finally got my M2N32 SLI Premium Vista Edition working on my computer with both my dual cores and i am one happy hackintosh user now. :)

I've only tested this setting on a Gigabit router. I havent tried it on a 100baseTX speed as of yet.
Steps:

Follow the steps shown on this post. The second part is what actually counts though.
After done that, shut down your pc and leave the cord out of the power supply unit for 30 seconds.
Boot up OS X.
Goto System Preferences --> Network --> Adapter (en0 usually) --> Advanced.
Then goto Ethernet tab and select configure as "Manually" and change the speed to 1000BaseT. Press Ok and apply,etc.

So far i have transfered 2 gigs successfully without a panic screen. Though you might need to do this everytime you log on as i have no clue how Mac OS X holds its preferences (unlike etc in linux).

Hope this helps.

#143
Darko_kun

Darko_kun

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Anybody ever solve the problem with keyboard and mouse locking up? I just found out it only happens when a internet connection is active using this driver.

#144
Guest: tylerch94_*

Guest: tylerch94_*
  • Guests
How do I install this?

#145
iNoob

iNoob

    Powered by Intel Core 2 Duo 

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Male
Use Kext helper b7

#146
jarekp

jarekp

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Use Kext helper b7



I have M2N-SLI Deluxe,

tried your kext, loaded using Kext helper b7,

right after installing it, even before rebooting, it's come up, showing one of the ports plugged and connected, which made me happy, but, since it wasn't in fact grabbing dhcp,
i've rebooted it, including the "30 sec" power unplugging thing.

ever since then, at each and every boot, the leds on the eth connector go lit at first,
then, as soon as there comes the grey apple screen, they go dead off and later on, when the system is loaded, both the ethernet ports show as cable unplugged. i've tried with each of the two ports, and also with both ports plugged at the same time.
i've tried cpus=1.

no luck whatsoever.

it's never come up "connected" since that one initial time, when it looked promissing
for a short while.

any ideas? clues?

tia,

jj

#147
Guest: tylerch94_*

Guest: tylerch94_*
  • Guests
Umm How come every time I start a torrent or download a file I get a weird but funny message telling me to shutdown my computer in a million different languages? :D

#148
eno

eno

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 188 posts

Umm How come every time I start a torrent or download a file I get a weird but funny message telling me to shutdown my computer in a million different languages? :hysterical:


That is a kernel panic. You might want to try the nForceLAN.kext instead. If you still have problems I would recommend a different kernel (such as the Voodoo XNU beta 2c).

#149
haroldmcblack

haroldmcblack

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
how can i install the kext...somebody please :)

#150
verdant

verdant

    InsanelyMac V.I.P.

  • Gurus
  • 5,640 posts
  • Gender:Male
  • Interests:At home, I have the following computers......
    >
    >
    >

how can i install the kext...somebody please :)


Use Kext Helper b7....... :star_smile:

#151
tomoffel

tomoffel

    InsanelyMac Protégé

  • Newbies
  • Pip
  • 2 posts
Hey Guys,

my first post here :)

Hope someone can bring a little light in my question :unsure:

Over the weekend I installed succesfull iPC OSx86 Public Beta PPF5 :) Everything works fine, exept my LAN-Card.. tryed some kext now, but all have problems(no ip, no cable, and kernelpanics)
everest shows a MCP51 LAN Controller, Windows says: NVIDIA nForce-Netwerkcontroller (NVIDIA nForce-Networkcontroller), and my manual says its a Marvell 88E1116 :wacko:

my mobo is a Asus P5N-E SLI.. Searched now for 3h and I think it's not possible to get the onboard nic to work stable without cpus=1 right?

I have a RTL8139C PCI nic lying around, so I try to use the 8139C if someone give me the answer that the onboard nic don't work stable. Just wont have the truth, that the nic does not work.

thanks in advanced :)

#152
chenkov01

chenkov01

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

Ha ha ha ha ha I am Doctor Frankenstein :mellow: I have made an nForce LAN driver using Forcedeth and nForceEthernetController, but I need subjec... er... testers! to make it work properly. So, please help me doing this! Also give me your opinion! Thx planetbeing and MikeInS for this!
IMPORTANT NOTICE: If you use this driver and your LAN is still not working, unplug you computer for 30 secs or so. Also try unpluggin' your modem for 30s-1m.




thanks very much

#153
iNoob

iNoob

    Powered by Intel Core 2 Duo 

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Male

thanks very much


I think you should use this driver instead: http://www.insanelym...howtopic=125569
It works better.

#154
Snakedriver

Snakedriver

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 25 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
  • Interests:About Mac OSx86 :)

Ha ha ha ha ha I am Doctor Frankenstein :) I have made an nForce LAN driver using Forcedeth and nForceEthernetController, but I need subjec... er... testers! to make it work properly. So, please help me doing this! Also give me your opinion! Thx planetbeing and MikeInS for this!
IMPORTANT NOTICE: If you use this driver and your LAN is still not working, unplug you computer for 30 secs or so. Also try unpluggin' your modem for 30s-1m.

So what that is a {censored}?? I can not try because alwys error retry working nVidia drivers :

Bestr egards, SnakeDriver

#155
iNoob

iNoob

    Powered by Intel Core 2 Duo 

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 292 posts
  • Gender:Male
Use the link from the post above yours, it works far better.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy