Jump to content

ATI Radeon 1950 GT not working


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Dukenukemx

Dukenukemx

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
Just installed Zeph's latest 10.5.2 DVD and selected the appropriate driver for my ATI video card but it's not installing.

I got a Sapphire Radeon 1950 GT and this is what comes up in system profiler.
Device ID: 0x7288
Revision ID: 0x0000

BTW yes I'm a noob at Mac. :blink:

#2
Astaga

Astaga

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 147 posts
  • Gender:Male
  • Location:Italy, Rome

Just installed Zeph's latest 10.5.2 DVD and selected the appropriate driver for my ATI video card but it's not installing.

I got a Sapphire Radeon 1950 GT and this is what comes up in system profiler.
Device ID: 0x7288
Revision ID: 0x0000

BTW yes I'm a noob at Mac. :)


go to Bronya's Thread
http://forum.insanel...showtopic=58988

PS what id Zeph's 10.5.2 DVD

#3
Dukenukemx

Dukenukemx

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

go to Bronya's Thread
http://forum.insanel...showtopic=58988

I tried all that but nothing worked. I might be installing the drivers incorrently, again I'm a Mac noob. ;)

I downloaded 10_5_2_9c31_7288_.zip and then draged all the extracted files to /system/library/extensions/ . Then I drag the extensions.mkext to the recycle bin and use Disk Utility to repair disk permissions.

Then I restart and prey.

After restart the card is still ATI UNKOWN CARD, then I decided to download and run Natit from that same link and restart my computer only to never have the Mac never boot up. Just watching the wheel turning forever.

I'm sure I'm doing this wrong.


PS what id Zeph's 10.5.2 DVD


I got it from here.
http://forum.insanel...showtopic=88079





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   Web hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy