Jump to content

Booting OSX86 on Q35 Chipsets


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
Godolete

Godolete

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts
Anybody tried installing OSX86 on the Intel DQ35JO (Q35 Chipset and Core 2 QX6600 Proc) mobo yet? It stops booting after the kernel loads. Any special parameters need to be set?

#2
churek

churek

    InsanelyMac Protégé

  • Donators
  • 4 posts
I have tried install Leopard TOH also JAS 10.4.8 but it stops after kernel loads with "still waiting for root device"

with ATI Radeon 800 GTO

with original GMA 3100 it stops before.

#3
Turies

Turies

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 4 posts
I have that MB and can't install too. I'm trying Kalyway 10.5.1,10.5.2, LEO4ALL 10.5.2 and JaS 10.4.8. Every time i get "Waiting for boot volume with UUID". I have four devices: IDE and SATA HDD, IDE and USB CD-ROM.
Any ideas?

#4
ipguy

ipguy

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 291 posts
  • Gender:Male

I have that MB and can't install too. I'm trying Kalyway 10.5.1,10.5.2, LEO4ALL 10.5.2 and JaS 10.4.8. Every time i get "Waiting for boot volume with UUID". I have four devices: IDE and SATA HDD, IDE and USB CD-ROM.
Any ideas?



have you had any luck installing leo ?

#5
ekla

ekla

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts
Pretty VERY old thread, sorry, but anyway....This may be valid for (all?) Boards with the Intel ICHX Chipset and an additional PATA-port(?).

Simple solution is to install from a DVD-Drive attached to the SATA-Ports. After finishing install the PATA-ports work just fine in the OS.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy