Jump to content

How can I get my P5B mobo/Marvell networking cards working?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sofakng

sofakng

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
OK! I've finally gotten Leopard installed and working!!!

Although, my motherboard's networking interfaces BOTH aren't being recognized.

The motherboard is an Asus P5B-Deluxe which has a Marvell Gigabit ethernet adapter and something else... (maybe they are both Marvell?)

How can I get either one of these to work?

#2
morganfreeman

morganfreeman

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 14 posts
Please tell me how you installed it on a P5B i have been trying vmware no avail and it wont boot native even after disabling the JMicron controller or setting it to ACHI etc. Please help I have the patched ISO

#3
STLVNUB

STLVNUB

    InsanelyMac Legend

  • Coders
  • 1,124 posts
  • Gender:Male
Yeah...I'd Like to know how you installed as well.
Just got this p5b deluxe wifi
Thanks

#4
Kartman

Kartman

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 22 posts
  • Gender:Male
  • Location:Lille, France
Hi,
sofakng, go here -> http://forum.insanel...o...abit&st=260
Don't forget to setup adresse IP manually.

STLVNUB use the BrazilMac's method ( http://forum.osx86sc...php?f=16&t=2008 ) or search on the Bay a torrent call osx86 leopard flat image, with which you can install leopard on windows.

morganfreeman, maybe your patched iso is wrong. I've used the restore image on partition and deselect X11 or it say it can't install Leopard because can't find the data on the volume.

#5
sofakng

sofakng

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 59 posts
EDIT: Nevermind... Now I see the installation instructions.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy