Jump to content

[HOW TO] ATI Radeon HD2600 Series for Hackintosh


  • Please log in to reply
287 replies to this topic

#281
denisstroru1

denisstroru1

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:Москва

Ok so far I tried reading all 14 pages of this thread but can't find any perfect solution for my display. This is my first attempt of getting OSX running on PC. Here are my display specs and I hope someone can help me to find correct procedure to get my display working properly.
Currently Installed Leo4AllV3 (10.5.2). So far I am able to boot up. Got my USB wireless working. But still working on rest of the stuff step by step.
So here is my display configuration on laptop under system profler.
Type: Display
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 256 MB
Vendor: ATI (0x1002)
Device ID: 0x9581
Revision ID: 0x0000
Kernel Extension Info: No Kext Loaded
Displays:
Display:
Resolution: 1024 x 768
Depth: 32-bit Color
Core Image: Software
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Quartz Extreme: Not Supported

According Gateway my display is
ATI Mobility Radeon™ HD 2600 XT PCI Express Graphics
512 MB GDDR3 Dedicated Memory with 1280 x 800.

I will really appreciate if someone can point me or suggest me what need to get proper resolution on my laptop.

Thanks in advance -AJ





у меня нокаяже карта как ее завести ид 9581

#282
denisstroru1

denisstroru1

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Location:Москва

у меня токаяже карта как ее завести ид 9581



#283
RitoN

RitoN

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • Gender:Male
  • Location:france

I have Quartz Extreme Issue with my ATI Radeon 2600 HD PRO PCI-E after 10.5.7 update (QE not supported now).
Can anybody help me?


use iDeneb 10.5.8. It's perfectly working for my radeon 2600 XT PCI-e

#284
hardcore89

hardcore89

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 2 posts
did the mobility radeon hd2600xt now working?

#285
calindesired

calindesired

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 1 posts

I HAVE ATI HD MOBILITY 2600 512 MB an everything's working just fine it was hard but I did it Posted Image



#286
Neolo

Neolo

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 99 posts

calindesired


And what you did? Simple native resolution? I already did this few monts ago. Where is QE? :D

#287
HomdfK

HomdfK

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
Hi,

I have 10.5.6 and a ATI HD2600 XT device 0x9588. Everything works perfeect with my Eizo at resolution 1920x1200.
The display is connected via DVI.
I've just tried to install my Final Cut on the hackintosg aswell but it says that there's no VRAM and no QE supported.
System-Profiler displays 512 MB VRAM.
Below the section "display" there's listed my EITO and the point QE says not supported.

How can I turn QE on??

#288
kocoman

kocoman

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 326 posts

For anyone with a ATI Radeon HD 2600 with AGP Device id 9587 i fixed it for anyone with agp


Download
Use Kext Helper to install the kexts
You still need to download the natit from IRC #RadeonHD ..The first link in the topic
Also report back if Dual DVI works should work fine i just need confirmed report of it

Posted Image


Does anyone still have this file?

I tried the one at http://www.insanelym...howtopic=107526
but it only gives me a black screen with live mouse cursor.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy