Jump to content

ATI Mobility Radeon X1450 (ID=7186)


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
marco brites

marco brites

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal
I've a Laptop ASUS V2Je, Core Duo

ATI Mobility Radeon X1450 (ID=7186)

With JaS 10.40.8



I haven't QE/CI and my res is 1024x768...
First i install, natit, change the ATIRadeonX1000 kext with my Id device, I've tried also with callisto, with older versions of ATIRadeonX1000 kext, with atiinject kext and i have always the same problem: kernel panic or black screen.

With laptop display I can recognize my display and with mobility kext of Diabolik I can recognize my graphic card, but if I change ATIRadeonX1000 kext with my Id device, either with older versions of this kext I have the same problem.



Do you have any idea about this?

Thanks

#2
juanchy

juanchy

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 11 posts
  • Gender:Male
  • Location:Miami, FL
try putting 0x71861002 in ur ATIRadeonX1000 kext... the 1002 is ur vendors ID... hope that solves QE/CI... if u already did that sorry :S thats all i know.. :)

#3
marco brites

marco brites

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 15 posts
  • Gender:Male
  • Location:Portugal

try putting 0x71861002 in ur ATIRadeonX1000 kext... the 1002 is ur vendors ID... hope that solves QE/CI... if u already did that sorry :S thats all i know.. :(



I've done that :P
I've tried today with ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300.
Everything working except internal display...

#4
senuer

senuer

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

I've done that :o
I've tried today with ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300.
Everything working except internal display...

do you mean QE CI can work?
my book can't recognize my video card.
can you send me these patches.
thanks!!!!!!

#5
Dainix

Dainix

    Level 12 Warmage

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 204 posts
  • Gender:Male
  • Location:In a Toaster Oven
  • Interests:15% APR for three years. After that, it's 20%.
Uninstall Natit to get the internal display to work.

#6
senuer

senuer

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
if qe ci can work,i will reinstall my os,now my os is 10.4.9, your os is 10.4.8, qe ci can work with ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300,

#7
macttnk

macttnk

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
my os is 10.4.9, qe ci can work with ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300, only 1024*768.OH.my God.

#8
senuer

senuer

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
can give me your ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300,maybe my atix1000 has some problems.may be my notebook diffrent from yours. mine is A6Q22JE
Wait your answer online!
thanks

#9
senuer

senuer

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
if you see it please give the ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300,OK?
my email is senuer@gmail.com
thanks!!!!!!!!!

#10
Dainix

Dainix

    Level 12 Warmage

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 204 posts
  • Gender:Male
  • Location:In a Toaster Oven
  • Interests:15% APR for three years. After that, it's 20%.

my os is 10.4.9, qe ci can work with ATIX1000 kext 10.4.9 of X1300, only 1024*768.OH.my God.

You can't go above 1024x768. The Caretta driver does not have LVDS support, meaning it can't detect internal LCDs. So unless you use an external display frequently, you're stuck with using your LCD in VESA mode.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy