Jump to content

ATi X1900XTX 512MB


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
~anima

~anima

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 748 posts
  • Gender:Male
Hey guys. I was just wondering why the System Profiler shows only 256MB of my 512MB Vram. Are there any fixed for this or does it just not recognize the other 256 but there used?

Look @the second post:

#2
~anima

~anima

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 748 posts
  • Gender:Male
Theres no need for this thread anymore.
I just found the problem. When you also got a ATi graphic card (Not a X1600) with 512MB try to delete "/System/Library/Extensions/IONDRVSupport.kext". After that delete "/System/Library/Extensions.mkext" and "/System/Library/Extensions.kextchache". Repair permissions with diskutil and reboot.

Screenshot:
Posted Image

#3
telarmago

telarmago

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 50 posts

Theres no need for this thread anymore. I just found the problem. When you also got a ATi graphic card with 512MB try to delete IONDRVSupport.kext


Thanks.

#4
~anima

~anima

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 748 posts
  • Gender:Male
Can someone also confirm that it works?

#5
~anima

~anima

    InsanelyMac Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 748 posts
  • Gender:Male
c'mon guys. 160 clicks only 1 reply?!

#6
02VideoFaBI

02VideoFaBI

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:Germany
Hello,

I saw you have a ATI X1900XTX !!! Which Driver did you use?? Or is there anyone else who can tall me a good Driver for this card??
Need help!! I yust found an X1-00 driver, that's not good!

thx
Fabian

#7
tukster

tukster

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
you guys been having problems with noise from x1900xtx, mine is noisy like jet taking off.
if so any solutions?

#8
cosgrove

cosgrove

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 17 posts
Does this still work? Last time I tried it gave a kernel panic, but that may have been to NVIDIA kexts that were in there.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy