Jump to content

Tubgirl 10.4.10 AMD SSE3 "Test 1"


  • Please log in to reply
352 replies to this topic

#1
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
It appears as though "Tubgirl" has made another release. This time, it's 10.4.10 for AMDs (as usual), but for SSE3 only. You can pick it up on The Pirate Bay ("Tubgirl" is not in the torrent's name, though).

Unfortunately, this is untested on Intel, and I don't have an AMD. I don't feel I should bother to test it, I'll leave that up to the AMD users.

This dvd is based on 10.4.9 macbook install disk build (8P4037)

You'll get 10.4.10 Update + netkas sse3/kernel + secupdate-06 + iTunes 7.3.1 + QuickTime7.2 + Java Release5 5.0

IF YOU PARTITION A DISK WITH THE BUILTIN DISKUTIL MAKE SURE TO SELECT THE MBR OPTION !!!!!!

SATA DOESN'T WORK on nF430/MCP51 USE PATA

NVIDIA 512MB CARDS DON'T WORK / NVIDIA 8xxx DOESNT WORK

ATI SUPPORT IS VERY EXPERIMENTAL, YOU'LL PROLLY GET BETTER LUCK WITH NVIDIA

MAKE SURE TO LOOK IN THE CUSTOMIZE INSTALLER SECTION DURING INSTALL

INTEL IS UNTESTED

A BIG THANKYOU AND CREDIT GOES TO PASCALW , HIS AMD PATCHER AND POSTINSTALL SCRIPT ARE REALLY
GREAT. THANX ALOT PASCALW !!

SSE2 SUPPORT WILL BE ADDED IN THE FUTURE WITH A SMALL 10MB PPF IF AND WHEN A 10.4.10 KERNEL WILL BE RELEASED

usefull links:

http://netkas.freeflux.net
http://www.hackint0s...forum/index.php
http://diabolik1605.com/



IF YOU PARTITION A DISK WITH THE BUILTIN DISKUTIL MAKE SURE TO SELECT THE MBR OPTION !!!!!!
IF YOU PARTITION A DISK WITH THE BUILTIN DISKUTIL MAKE SURE TO SELECT THE MBR OPTION !!!!!!


It appears as though SSE2 emulated kernels will be coming soon in a PPF.

Post your success/horror stories and questions here, if you feel like it.

#2
CoolBits

CoolBits

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts
  • Gender:Male
Tubgrl releases are great for AMD... previous release working great...
didnt test this one yet but i think i will soon even if i have 10.4.10 already running great :P

#3
hecker

hecker

    InsanelyMacaholic

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,669 posts
  • Gender:Male
Awesome. I haven't had any time to upgrade my 10.4.8 installation so I think I'll go for a full re-install instead.

Thank you Tubgirl, wherever you are!

hecker

#4
failurbydesign

failurbydesign

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 344 posts
  • Gender:Male
Its 1000000% the best installer, my audio and nforce works right after install, two battles that i couldnt get working, then i loaded the uphuck v1.3 dvd and installed all the updates i needed..glad to have a working system, now io just need to get the video card working full....Thanks tubgirl!

#5
StealthMode

StealthMode

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts
Might have to give this a try.

#6
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
Someone I know tried it out, said they had fantastic results. It could be good for you AMD users, especially after the SSE3 emulation PPF is released.

#7
failurbydesign

failurbydesign

    InsanelyMac Sage

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 344 posts
  • Gender:Male
likei said above, works great, one installed, i loaded up my uphuck 1.3, and installed whatever i wanted...i just need my x700 pro to work

#8
feriso

feriso

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staffordshire
Got this and burnt it to DVD but it just won't boot from it for me to install.

Burnt using PowerISO and even tried mountign the image and using VMware - still no joy. DVD looks fin though as I can browse it - Any ideas.?

#9
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
What are your computer specifications?

#10
Meilo

Meilo

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Installed it on another hd and gotta say it's fast as {censored}!

My other install is JAS 10.4.8 and iCal doesn't work (tried patches), also has some troubles with the time, shows only one core and some other minor stuff... but this 10.4.10 from Tubgirl is really good, everything works, system is quite fast and stable, even Adobe CS3 works (no crash, no need to replace AppleSMBIOS). I think it even has 2D Extreme enabled, although i'm not sure about this. Sata drives work, system profiler shows both cores now... This is a very nice "test" for AMD users.

Pc I tried it on: AMD X2 4200+ , 2 gb ram, asus 8n32sli deluxe, two 320 gb sataII drives, 2 pata drives (for testing heh), sapphire x1650 pro

Only had to install video card, everything else worked right out of the box.

Thanks for this!! *_*

#11
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
Argh, I wish I could try it. I don't have an AMD, and intel is "untested," (in other words, it probably won't work). I don't want to waste my time downloading it if it's not going to work. Although, it does sound very good.

#12
enzobelmont

enzobelmont

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 168 posts
so it works in a native install???

i've a SB400 ATA

Xpress 200M integrated

#13
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
I don't see why it wouldn't. This isn't a VMWare image or anything, it's for native booting...

#14
feriso

feriso

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staffordshire
My spec is

X2 3800 (@2.4)
KN8 Ultra
7900GT
2GB

Got Jas10.4.8 installed and runnign fine - this burns and can be seen but just won't boot - in VM or native :confused:

every other DVD like this has been fine.

#15
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests
Make sure you are using DVD-R's (just to be safe) and burn at 1x.

I think I may give this one a shot, and if it doesn't work, I will just replace the kernel with an Intel one.

#16
feriso

feriso

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staffordshire
Would burning it from within mac be better? - like using Burn or Toast (or even Disk Utility?)

#17
Guest: Ramm_*

Guest: Ramm_*
  • Guests

so it works in a native install???

i've a SB400 ATA

Xpress 200M integrated


Argh, wait. Someone just updated me on something (thanks :thumbsdown_anim:)

If you do get it to install, currently, the x200 has no QE or CI. Also, your SB400 needs a specific .kext (IOATA), which apparently is included.


Feriso, your problem is about not being able to boot, correct? I guess you could try burning it from Mac, use Disk Utility if you are.

#18
feriso

feriso

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • PipPip
  • 75 posts
  • Gender:Male
  • Location:Staffordshire
Ramm - correct won't boot - I'll do a slow burn from Mac then

edit - could I start installation with one DVD to start the bootloader and then swap dvd?

#19
enzobelmont

enzobelmont

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 168 posts

Argh, wait. Someone just updated me on something (thanks :rolleyes: )

If you do get it to install, currently, the x200 has no QE or CI. Also, your SB400 needs a specific .kext (IOATA), which apparently is included.


yes, i know that x200 has no QE/CI support, but without SB400 specific kext, i will not be able to install it (nativelly ;) ).

i would like to be sure about this.

thanks in advance and sorry my english.

#20
StealthMode

StealthMode

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 135 posts
I'm going to have to try this out. ;)





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2014 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy