Jump to content

0x71C1 - 0x71C7 ATi X1650 Pro fix (QE/CI/Rotation Enabled)


  • Please log in to reply
353 replies to this topic

#341
chico_stang

chico_stang

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

chico have you tried in 10.6.1? Tell, ill try if u havent.


Tried, but not extensively. I gave up. Still on Leo until there is a working driver.

#342
Edu's Mac

Edu's Mac

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Oh ok. Anyway, I ask because I have yet to get our card to work in Snow Leo. So far, no one has posted a working driver.



OK, I can send mine, but... I don't know which files I should send. Mine supports QE/CI, Rotation, Resolution. What should I do?

#343
chico_stang

chico_stang

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

OK, I can send mine, but... I don't know which files I should send. Mine supports QE/CI, Rotation, Resolution. What should I do?


Yes, but your card is supported in Leopard, not Snow Leopard, am I correct? The card works perfectly in Leopard, but in Snow Leopard it does not. So I need SL drivers actually.

#344
Edu's Mac

Edu's Mac

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 18 posts

Yes, but your card is supported in Leopard, not Snow Leopard, am I correct? The card works perfectly in Leopard, but in Snow Leopard it does not. So I need SL drivers actually.



In Leopard it works perfectly? I didn't manage to get dual monitor features. It only replicates the same content in both monitors. You managed to do it? What should I do?

#345
chico_stang

chico_stang

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

In Leopard it works perfectly? I didn't manage to get dual monitor features. It only replicates the same content in both monitors. You managed to do it? What should I do?


I don't have dual monitors so I can't say if it works or not.

#346
DJ24966

DJ24966

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Interests:Technology, Video Games, Sports, The ladies come first tho.
Device id: 71c7

Using 10.5.7 and just get a blue screen after the apple logo using these drivers.

Any ideas?

Thanks

#347
chico_stang

chico_stang

    InsanelyMac Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 165 posts

Device id: 71c7

Using 10.5.7 and just get a blue screen after the apple logo using these drivers.

Any ideas?

Thanks


Update to 10.5.8 and I can send you my files.

#348
the.loler

the.loler

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 5 posts
so sorry for my english.
I read all topic, but i'm so noob. First install AGPgart or MacLovin and if i install the AGPgart, i musst install IOPCIfamily?and i have sapphire x1650pro 512 AGP (71c7)

#349
DJ24966

DJ24966

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 45 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Interests:Technology, Video Games, Sports, The ladies come first tho.
Anybody have working kexts with Quartz enabled for 71c7?

10.5.7

#350
bhamra

bhamra

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
iatkos 10.5.7 ATI x1650 0x71c7 Driver 100% working

Download Kext

http://uploading.com.....7+DRIVER.zip/

#351
danistuta

danistuta

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Any hope for AGP version? I've got a x1650 pro 256 mb 0x71c6 DDR3 AGP and iatkos 7. What's the right procedure?
Thank you.

#352
padfoot

padfoot

    InsanelyMac Protégé

  • Members
  • Pip
  • 13 posts
  • Gender:Male
Thank you Kozlowski. It works on my Sapphire ATi X1650 PRO 512MB AGP (71C7). :)

Steps:
1. iAtkos v7 (10.5.7), *without* any injector from the distribution.
2. Installed Kozlowski packages for 10.5.2, with ATI_Injector & AGPart kexts.
3. Replaced with ATIX1000Radeon.kext from blackb.
4. Fix permissions & restart with -f

Note:
1. Only works with VGA, QE/CI on all resolutions & rotation.
2. DVI is not working.
3. DVI-VGA adapter is OK, but can't get LCD's optimum resolution.
4. No mouse tearing.
5. Missing top-left apple icon.
6. Recognised as 512MB AGP. :)

#353
Peter_PJ

Peter_PJ

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Hi all, I'm new in running Leopard on PC...I'm running Leopard 10.5.8 updated from iatkos v7 (10.5.7) I've tried everything and nothing works for my ati x1650pro 71c7... please...can someone send kexts for it to my email? pj.waffen@gmail.com Thank You very much...I'm crazy of this...........

#354
Peter_PJ

Peter_PJ

    InsanelyMac Protégé

  • Just Joined
  • Pip
  • 3 posts
Hi people...after many hours and days I've got it working...I can send my kexts to you....just let me know...I have Leo 10.5.8 updated from iatkos v7(10.5.7) bye and sorry for my broken english..:).

Bye
Pete





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2015 InsanelyMac  |   News  |   Forum  |   Downloads  |   OSx86 Wiki  |   Mac Netbook  |   PHP hosting by CatN  |   Designed by Ed Gain  |   Logo by irfan  |   Privacy Policy